2777
2789
عنوان

خاله ام از یه دختر افغان خواستگاری کرده و اونا ردش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خالت لیاقتش همین بوده تا وقتی اینجور افراد اینارو بزرگ میکنن پس حقشونه اینجوری جواب پس بگیرن 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
من نژاد پرست نیستمولی فکر نمیکنید تعداد افغان ها تو ایران زیاد شده و این خوب نیست ؟!

دولت باید یک کاری کنه

میدونم‌چی میگی

جمعیتشون زیاده میشه چون سالی یک بچه درست میکنن

ولی ایرانی کم بچه میارن

من نژاد پرست نیستمولی فکر نمیکنید تعداد افغان ها تو ایران زیاد شده و این خوب نیست ؟!

اره ولی خیلیا میتونن بدون بی احترامی به هر شخصی این حرفو بزنن مثل حرفی که الان زدین بدون هیچ حرف زشتی

رفتم خرید دیروز 

زوج افغانی با لهجه غلیظ اومدن 

فروشنده هرچی گفتن گفت نه نداریم نداریم

وقتیم ک رفتن 

برگشت ب ما نگاه کرد و اشاره کرد

اول دلم سوخت

الان میبینم ن خوب کرد اینا خیلی زیاد شدن و پرو هم هستن 

.

میگین نژاد پرستی نکنولی من اول نژاد خودم و هموطنام برام مهمهپس به بهانه روشنفکری های مضخرفتون و چرت ...

دقیقا کسی که فقط به فکر نژاد خودشه و به بقیه نژاد هابی احترامی میکنه میشه نژاد پرست!

مثل آمریکا که نسبت به سیاه پوستا اونطوری بودن و خودشونو بالا میدونستن و بهشون بی احترامی میکردن و شخصیت انسانیشونو خورد میکردن

دقیقا کسی که فقط به فکر نژاد خودشه و به بقیه نژاد هابی احترامی میکنه میشه نژاد پرست!مثل آمریکا که نس ...

مثالتون کاملا مسخره بود

شرایط افغانی های غیرقانونی خیلی فرق داره با اون شرایط اونموقع

تعریف نژاد پرستی رو یاد گرفتید مثالاشم بخونین

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اگه با ویزا هستن پس دارن قانونی زندگی میکنن و قاچاقی نیومدن و سالانه مبلغی رو به دولت میدن

شما اگه افغانی قانونی هستی

اروم باش کسی با شما کاری نداره

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بهش بگو عاخه گوزوبدون شناسنامه کدوم دانشگاه راهت میدن؟ همنجا هم قاچاقی راهت دادن مهاجرت چی

برای مهاجرت که همه کشورها نباید شناسنامه ی ایرانی داشته باشن باید شناسنامه ی کشور خودشون  رو داشته باشه فکرکنم توی کشورهای اروپایی به افغان هایی که میخوان ادامه تحصیل بدن بیشتر از ایرانی ها اهمیت میدن چون کشورشون تحصیل برای دختران رو ممنوع کرده  بقیه ی کشورها از دختران افغانی حمایت میکنن من توی اخبار خوندم که چند کشور اروپایی مثل دانمارک برای زنان و دختران افغانی پناهندگی میدن 

افغانیا اومدن ایران چه شاخ شدن اوه له له مهاجرت ادامه تحصیل چه غلطا از طالبان رسیدن به کجا 🤣🤣🤣

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.