2777
2789

مثلا اونایی که قسم میخورن جن دیدن میگن کت و شلوار تنش بود یا چادر یا لباس خواب بلند سفید 🤣🤣🤣 مگه نمی‌گفتند بدنشون عین اسب و سم دارن تازگیا پیشرفت کردن لباس میپوشن جنا عین ما ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من می‌دونم جن وجود داره 

ولی به نظرم اینا همش حذف الکیه که دیدیمشو و...

اگر هم ببینیم ، شکل آدمیزاد هستن نه سم و ...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ممکن ب شکل انسان یا حیوان ظاهر بشن عجیب نیست

کسایی که میبینن ثابت شده که بیشتریاشون اسکیزوفرنی دارن 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من می‌دونم جن وجود داره ولی به نظرم اینا همش حذف الکیه که دیدیمشو و...اگر هم ببینیم ، شکل آدمیزاد هس ...

یا تاثیر مواد و مشروب و...

هست باور کنتا برا خودت پیش نیاد باور نمیکنی

من یه شب کامل تو خونه روستایی مادربزرگم که نزدیک قبرستونه تنها بودم پس چرا ندیدم ؟ 

منم با لباس دیدم تاپیک جادمو ببین😶

لباسش چه شکلی بود ؟ نگو ردا یا لباس سفید خواهشا؟ 😂

یا تاثیر مواد و مشروب و...

با مشروب خوردن کسی جن نمی‌بینه😁

مواد شاید 

ولی حداقل میدونیم توی جهانی که فقط ۴ درصد از علمش در دسترس ماست ، این چیزا اصلا بعید نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

قرار نیس حتتتما اون شب چون تنها بودی ببینی

چرا قبرستون و جنگل مگه نمیگن مکان اجنه است خب همه شرایطش آماده بود برای دیدن شون که چرته همش خرافاته