2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای بچه دومولی خانواده شوهر نمیذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 94 پست
اره قشنگممامانم متولد ۵۷عهتو یه ساختمونیمخیلیییی خیلییی دوسش دارن داداشم ک همش میبرتش پارک و گردش و ...

پس برای همین میخوای دومی رو بیاری چون کمک داری و به گفته خودت زیاد بچه داری نکردی .. ولی اگه شرایطی پیش بیاد که دوتا بچه ات کنار خودت بمونن میخای چیکار کنی؟؟؟؟ هیچ وقت رو حساب کمک دیگران بچه نیار .. مخصوصا تو این اوضاع و شرایط اقتصادی .. روحیه بچه اولتو هم در نظر بگیر 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مآهی ۱۰۰ تومن؟!چند سالته؟ به جز معدود نفراتی تو ایران هیچ کس انقدر حقوق ندارهبه غیر از تهران بقیه شه ...

۳۶ سال خودم کارمندم همسرمم کارفرما هستن تولید کننده هستن معدود نفرات نیستن تو تهران .واینکه تو فامیلای ما عجیب نیست

اونایی ک مسخره میکنن همشون دوتا سه تا دارنفقط من یدونه دارم و ب من گیر دادن

به اونا ربطی نداره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
اره قشنگممامانم متولد ۵۷عهتو یه ساختمونیمخیلیییی خیلییی دوسش دارن داداشم ک همش میبرتش پارک و گردش و ...

ای جونم.خودتو همسرت چند سالتونه پس شرایطش رو داری بیار

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دختر ۲.۵ سالشه دومی رو باردارم و واقعا از اینکه قراره باهم بزرگ شن خوشحالمولی همش میگم سومی رو بذ ...

واقعا کار درستی کردی

منم خیلی دوس داشتم حدودا یکسال اقدام کردم نشد یکم باهمسرم ب مشکل خوردیم دیگه یک سال اقدام نکردم تا بدونم اخلاقش و اینا درست شده یا نه الان شکر خدا مشکلاتمون حل شده میخوام باز اقدام کنم 

من ک خیلی دوس داشتم تک فرزند باشمدوتا داداش گاو کوچیکتر از خودم دارم چقد ک تو بچگی اذیت شدم باهاشون ...

نه خب من خودم شاغل نیستم

بیشترم بخاطر دخترم اقدام میکنم ک تنها نباشه

جون میبینم وقتی دوستاش میان و میرن چقد تنها میشه و وابسته دوستاش میشع میخوام همبازی داشته باشه

عزیزم شوهرت خوبه؟محیط امنی دارین تو خونه؟میتونه به هردوشون به ی اندازه عشق و محبت بورزی؟من وقتی خواه ...

اره عزیزم ما تا پارسال خیلییی مشکلات زیادی داشتیم ک شکرخدا با حرف زدن با درک کردن همدیگه حلش کردیم اختلافای زیادی داشتیم

یک سال اقدام نکردم بهشم گفتم تنها دلیل اقدام نکردنم تویی چون نمیخوام یه بچه بیاد توی فضای تنش بزرگ بشه میخوام بشناسمت ببینم درست شدی یا نه

ک خداروشکر توی این یک سال واقعا عوض شده و زندگیمون شکرخدا عالیه

پس برای همین میخوای دومی رو بیاری چون کمک داری و به گفته خودت زیاد بچه داری نکردی .. ولی اگه شرایطی ...

مشکلی ندارم با این قضیه اتفاقا خیلی وقتا دلم براش تنگ میشه هی میگم بذارین بیاد پیش خودم