2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای بچه دومولی خانواده شوهر نمیذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 94 پست
اطلاع ک نمیدیم ولی مدلشون اینجوریه ک وااای خنگی اگه بچه بیاری از پیرشون ک مادرشوهرمه بگیر تا بچه های ...

من دختر ۲.۵ سالشه دومی رو باردارم و واقعا از اینکه قراره باهم بزرگ شن خوشحالم

ولی همش میگم سومی رو بذارم یخورده این دوتا بزرگ شن یا نه زودتر بیارم:)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک خیلی دوس داشتم تک فرزند باشم

دوتا داداش گاو کوچیکتر از خودم دارم چقد ک تو بچگی اذیت شدم باهاشون مامان بابا هردوتا شاغل بچه زاییدن من نگا دارم حالا منی ک بچه بودم و فاصله سنی با یکی پنج سال بود باید پوشکشونو عوض میکردم

اگ مسوولیتی ب بچه اولتون نمیدین بیارین 

من ک پیر شدم با این دوتا هر روزم جنگ و دعوا

اطلاع ک نمیدیم ولی مدلشون اینجوریه ک وااای خنگی اگه بچه بیاری از پیرشون ک مادرشوهرمه بگیر تا بچه های ...

عزیزم شوهرت خوبه؟

محیط امنی دارین تو خونه؟

میتونه به هردوشون به ی اندازه عشق و محبت بورزی؟

من وقتی خواهرم حامله شد هم من هم بابام خیلی دعواش کردیم 

چون شوهرش آدم درستی نیست 

اینم فاصله سنیشون خیلی کمه 

اونم مدام میگفت به شما چه 

متاسفانه به این فکر نمیکرد که تا همین هفته پیش به فکر این بودیم که از اون زندگی خفت بار نجاتش بدیم 

دست بزن و بداخلاق و خانواده فوق العاده بد

اما بازم آورد یکی دیگه 

بنظرتون اینجاهم نباید دخالت میکردیم؟

‌‌‌

استارتر من دو هفته هست بچه دوم رو زایمان کردم..بچه اولم چهار سال ونیمه...به کسی ربط نداره زاد و ولد دیگران..هر طور خودتون صلاح مبدونید اونو انجام بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
الان باید مثل دو رفیق باشید... واقعا چرا؟ خواهرته دشمن که نیست.

بعضی از خواهرها از دشمن هم بدتر و عوضی ترن آدم اونا رو داشته باشه به دشمن نیاز نداره صرفا خواهرهای خودمو گفتم سوء تفاهم برای بقیه پیش نیاد 

جدی؟ یعنی‌مادرت سرحاله میتونه بچه بگیره پس چرا وایسادی؟ نزار اختلاف بچه‌هات زیاد شنخیلی بچتو دوست دا ...

اره قشنگم

مامانم متولد ۵۷عه

تو یه ساختمونیم

خیلیییی خیلییی دوسش دارن داداشم ک همش میبرتش پارک و گردش و باهم خوش میگذرونن

بابام ک جونش ب دخترم بنده

مامانمم صب از خواب بیدار میشه میگه بفرستش بالا واسه خواب بزور میاریمش خونه

دوست نداشتن شخصی مثل من طبیعی ولی برادر و خواهر غیر طبیعی

اینهمه بی منطقی رو از کجا میارین؟

مامان من روانشناسه میگه حتی مادر پدر به بچه مجبور نیستن ا آخر بچشونو دوست داشته باشن هرچند این فطریه و همه دوسش دارن

متاسقانه آدما باهم رفتارایی دارن که خیلی کم پیش میاد تا آخر سازگار باشن

وقتی طرف خواهرش هیچ لطفی بهش نکرده و هیج وقت دوسش نداشته و تازه بدشم خواسته چرا باید بخواد؟همینکه از ی پدر مادرن باید عاشق و شیفته هم باشن

من خودم عاشق خواهر بردارمم حاضرم خار بره تو چشم من ولی تو پای اونا نره ولی کی گفته این دوست داشتنه پایداره؟

یادبگیرید تو هرچیزی دخالت نکنید و شخصیتتون رو به نمایش نزارید

‌‌‌

اگه شرایطشو دارین و دوست دارین چرا که نه بعدا میتونی بازم بچه بیاری و خانواده پرجمعیت میشین همونایی ...

اونایی ک مسخره میکنن همشون دوتا سه تا دارن

فقط من یدونه دارم و ب من گیر دادن

ببخشید یعنی از این شرایط نمیترسین؟واقعا بچه دوم درآمد بالای ماهی ۱۰۰ تومن میخواد البته هر کی آزاده خ ...

مآهی ۱۰۰ تومن؟!

چند سالته؟ به جز معدود نفراتی تو ایران هیچ کس انقدر حقوق نداره

به غیر از تهران بقیه شهر ها میخوای با ۱۰۰ میلیون ماهی چکار کنی خوبه هاااا باشه انقدر حقوق خوبه ولی زیاد و دست‌نیافتنی هست

خیلییی واقعاببین واقعا میگم هربار ک مارو میبینن بحث رو میرسونن ب بچه ک یوقت نیارینا فلانی یدونه بچه ...

😏😏😏😏😏😏😏من جای شما بودم نمیزاشتم رنگ بچه امو ببینن

تک فرزندی با دوست نداشتن خواهر و برادر کاملا فرق داره

حالا بە شما چە مربوط کسی خواهر و برادرشو دوست داشتە باشە یا نە چرا کاسە داغتر از آش شدی شما برو یە جین بیار کسی جلوتو نگرفتە و اگە بخوای با این طرز حرف زدن بچە تو تربیت کنی خدا بە داد بچە هات برسە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من