2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای بچه دومولی خانواده شوهر نمیذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالتونه

من ۳۸

خواهرم‌ ۲۶

ولی موضوع برای الان نیست . کلا از بچگی خواهر برادر داشتن رو دوست نداشتم . اونم‌ همینطور بود . هرچند که به نوعی هردو تک بزرگ شدیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یعنی آخر عقب ماندگی هستی حتی بین حیوانات هم عاطفه هست متاسفم روانپزشک لازمی

آفرین به توی جلو افتاده . فقط کمتر جلو بیفت که افسار دهنتو پاره نکنه 

بدبخت بچه هات که ننه شون تویی 

لطف کن پیام نده سرت به اقدامت گرم باشه 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ۳۸خواهرم‌ ۲۶ولی موضوع برای الان نیست . کلا از بچگی خواهر برادر داشتن رو دوست نداشتم . اونم‌ همینط ...

الان باید مثل دو رفیق باشید... واقعا چرا؟ خواهرته دشمن که نیست.

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

تک فرزندی با دوست نداشتن خواهر و برادر کاملا فرق داره

جمله ای که ریپلای زدید و عقب مانده ها گفتی خطاب به فامیلای شوهر استارتر بود که تک فرزندی دوست دارن حرفی از دوست داشتن خواهر و برادر نبود

واه واه چه عقب افتاده هایی

خیلییی واقعا

ببین واقعا میگم هربار ک مارو میبینن بحث رو میرسونن ب بچه ک یوقت نیارینا فلانی یدونه بچه داره چ خوشبخته چ راحت میگرده فلان

یبارم مهمونی بودیم کمردرد داشتم نتونستم دخترمو بغل کنم نوزاد بود فامیلشون ب مادرشوهرم گفت نوت رو بگیر بغلت عروست نمیتونه گفت نه من نمیتونم من بهشون گفته بودم نیارین حرف منو گوش نکردن حالام خودشون بغل کنن

خونواده شوهرت میگن نیار هم صلاحتو می‌خوان ،ادمهای خوبی هستن ،حتما شرایطو میبینن میگن ،اما خوب هر کسی خودش تصمیم میگیره

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝