2777
2789

این تجربه آخرم شد تاپیک  قبلی گفتم 

حس گوسفند بهم دست میده که تو دامداری باید یکی اش رو انتخاب کنن 

دیگه بمیرمم خواستگار راه نمیدیم 

از من بشما نصیحت شمام اینکار رو نکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان خانما و دخترخانما تحصیل کرده و عموما شاغل هستن به حقوق انسانیشون احاطه دارن خوششون نمیاد دوسه ادم دسته بیان بپسندن یا نپسندن  اما جامعه سنتی تغییر موضع نمیده و مقاومت میکنه اینه که همه گیج شدن نمیدونن چطوری پیش برن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

سنتی ای که درست انجام بشه اوکیه

مثلا معرف معتمد شما رو به هم معرفی کنه

شما و پسر همو دوتایی بیرون ببینین

کافه ای جایی

اگه به دل هم نشستین ادامه بدین اون رابطه رو و بشناسین همو

اینا که صد تا خونه میرن خب جالب نیس جلسات اون شکلی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سنتی ای که درست انجام بشه اوکیهمثلا معرف معتمد شما رو به هم معرفی کنهشما و پسر همو دوتایی بیرون ببین ...

بله معرف که یدونه معرفی نمیکنه نه جانم این درست انجام نمیشه معرف شماره پنج شیش تا حداقل میده به مادر پسره مادره هم دونه دونه زنگ میزنه باهم شون هم میرن کافه ببینن کدوم بهتره 

خیلی دخترها اصلا متوجه نمیشن چون ساده ان 

من از جفتش متنفرم هم سنتی 

هم مدرن اونم مزخرفه هر کسی پیدا میشه پیشنهاد میده آخرم یه روانیه ک اعصاب واست نمیذاره 

همشون مشکل دارن شانس ما🤕

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سنتی ای که درست انجام بشه اوکیهمثلا معرف معتمد شما رو به هم معرفی کنهشما و پسر همو دوتایی بیرون ببین ...

۹۵ درصد سنتیا مثل پایینی انجام میشه

اگه اینطور نبود که بهش نمیگفتن سنتی😂

کلا پدیده چرتیه...