من خودم تک فرزندی دوست دارم ولی چیکار به بقیه داری شرایط داری و دوست داری بیار
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودم و همسرم خیلی بچه دوس داریمولی فامیلای همسرم و خانوادش خیلی پیگیرن و هرکی بچه دوتا سه تا داره مس ...
اگه شرایطشو دارین و دوست دارین چرا که نه بعدا میتونی بازم بچه بیاری و خانواده پرجمعیت میشین همونایی که مسخره میکنن بعدا بچه هاشونوتنها میشن خودشون تنها تر
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
ببخشید یعنی از این شرایط نمیترسین؟واقعا بچه دوم درآمد بالای ماهی ۱۰۰ تومن میخواد البته هر کی آزاده خودش برای زندگیش تصمیم بگیره فقط نطرات دیگران برام جالبه