2777
2789

خب احساسم نسبت به خودم خوبه

هم خودمو زیبا میبینم هم....

خودمم با کسی مقایسه نمیکنم

بعد خانومه میگه این حرفای بچگونه چیه میزنی؟؟

این که با خودم دشمن نیستم خودمو دوس دارم

حرف بچگونه اس

من فقط از موهام متنفرم اگرنه خیلیم

از قیافم قدم.... همه چیم راضیم خداروشکر

اینکه ادم خودشو دوس داره و خودشو باکسی

مقایسه نمیکنه نهایته بلوغ فکریه

چ ربطی بع حرفای بچگونه داره؟؟؟

واااا

خانما چرا اعتماد بنفس ندارین؟؟؟

چرا خودتونو دوست ندارین ها؟؟؟؟؟؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه برعکس بود خودشون جر میدادن بهت ثابت کنن که زیبایی فقط کمبود اعتماد به نفس داری اینجا کلا وارونه رفتار میکنن 🤣

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

منم از قیافم خوشم‌میاد😂

ولی همیشه الکی میگم دوسش ندارم

درصورتی که حتی ورژن بهترم نمیخوام عمرا

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

منظورم به کس خاصی نیست حتی منظورم صرفا نی نی سایت هم نیست

ولی ادمای اینجا یا حتی دنیا این شکلین که میخوان با کوبوندن بقیه اعتماد بنفسشون و شکل بدن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آفرین که خودتو دوست داری ولی به دیگران نگو چون خودشون دوست ندارن خودشونو اعصابشون بهم میریزه میبینن ...

چقد کاربرای اینجا بدبختن بعضیاشون

اینجا اگه بگی بچه ها من حس میکنم خیلی زشتم  بعد عکستو بذاری و زیبا باشی همه تعریف میکنن ولی اگه زیبا باشی وبگی من خیلی قشنگم عکستو بذاری میگن معمولی هستی دماغت یجوریه ابروهات یجوریه  

یعنی همه چیز درست میشه؟  
منظورم به کس خاصی نیست حتی منظورم صرفا نی نی سایت هم نیستولی ادمای اینجا یا حتی دنیا این شکلین که می ...

خب این نمونه ای از جامعه اس 

ادمای اینجا پس واقعا جامعه بدبخت و مسمومی داریم 

خب این نمونه ای از جامعه اس ادمای اینجا پس واقعا جامعه بدبخت و مسمومی داریم

اره بیشتریا که اینجان مشکل روحی دارن من سعی میکنم از اینجور آدما فاصله بگیرم بیمارن و پر از انرژی منفی و باعث حال بد خودم میشن 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

اینجا فقط باید برا شوهر و دوستپسر و جنس نر خودکشی کنی خودتو یه ذره ام دوست نداشته باشی انگار از آشغا ...

خب اینا همون ادمای جامعه ما هستن جامعه ما مریضه

اره بیشتریا که اینجان مشکل روحی دارن من سعی میکنم از اینجور آدما فاصله بگیرم بیمارن و پر از انرژی من ...

منم مشکل روان دارم دکتر میرم تراپی میشم

ورزش میکنم قرار نیست مردم تاوان مشکلات روحی مارو بدن