2777
2789

سلام عزیزان ، من سال‌ها پشت کنکورهای مختلف بودم کنکور برای لیسانس و کنکور برای فوق لیسانس و کتاب‌های مختلفی تهیه کرده بودم با آنکه قیمت کتاب‌ها گران بود خیلی کتاب خریداری کردم،من عاشق درس خواندن و کتاب‌هایم بوده و هستم،اما این روزها حتی فرصت نکرده‌ام اندکی مطالعه کنم الان گرفتار زندگی و مسائلی غیر از درس و دانشگاه شده‌ام و می‌دانم بجز چند عدد از آنها که لازم می شود بهشان رجوع کنم، شاید تا آخر عمرم هم گذرم به باقی کتاب‌های قشنگ و نازنینم نیفتد باید با آنها خداحافظی کنم اما نمی‌توانم در کتابخانه ی شهر هم از آن کتاب‌ها زیاد است و خریدار ندارد،آنها از مد افتاده‌اند به درد کسی نمی‌خورد اما بگویید چگونه با آنها خداحافظی کنم ، اگر عقلانی هست بگویید کارتون بزن بذار یک گوشه ، حتمن این کار را می کنم، یا در قفسه ی کتابها بچینم و یک جایی برای خاطراتم اختصاص دهم تا اینکه روزی مرگ ما را از هم جدا کند و دیگران بیایند و کتابهای دوست داشتنی ام را با بی خیالی تمام بریزند دور 🙈 دوستان لطفاً کمکم کنید و در این نظرسنجی با جدیت شرکت کنید. متشکرم

نظرسنجی

کتابخونه بده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم عوض همه این کارا بده دست کسی که واقعا نیاز داره کلی هم ثواب دنیوی اخروی داره لطفا بده به ...

سلام قربونت ، به یک سری ها دادم اما بدرد کسی هم نمی خوره ، دوره ش گذشته و منابع درسی عوض شدند توی کتابخونه هم از اونها زیاده متاسفانه

سلام قربونت ، به یک سری ها دادم اما بدرد کسی هم نمی خوره ، دوره ش گذشته و منابع درسی عوض شدند توی کت ...

واقعا متاسفم عزیزم....پس عیب نداره حالاکه به دردکسی نمیخوره چاره ای نیست کارتن کن بزار هرکی لازمشه برداره

خانم معلم آینده💕🦋