2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای بچه دومولی خانواده شوهر نمیذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 94 پست
آره خانوادم کنارمن واسه کمک کردن خونه و ماشینم دارم

خواهرت و مادرت؟

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به شخصه از اومدن داداش کوچیکم ناراحتم

منم همینطور

هیچوقت خواهرمو دوست نداشتم و نخواستم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همین که داری حرص اون ها را میخوری و استرس و عجله داری زود بشه باعث میشه باردار نشی هر وقت اونا را ره ...

حرصشونو ک نمیخورم

چون اونا اولیم میگفتن نیار هی اصرار اصرار

ولی دوس داشتم زود بیارم الانم دوس داشتم زودتر واسه دومی اقدام کنم ولی شرایطم اوکی نبود الان اوکی شده میخوام اقدام کنم

و اینکه آدمی هستم دوس دارم هرچیو میخوام زود بهش برسم

چون دخترمم همون اقدام اول گرفت میترسم نشه

منم همینطورهیچوقت خواهرمو دوست نداشتم و نخواستم

چند سالتونه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

شرایط خودت رو بسنج اگه جوره بیار به کسی کاری نداشته باش به نظر من ۴سال زوده خودم فاصله بچه هام ده س ...

من فاصله سنی کم رو میپسندم

و ب این فکر میکنم تا دخترم بره مدرسه بچه دومم از آب و گل دربیاد

حسود هرگز نیاسود

چه بی ادب 

من دلیلی برای حسودی ندارم

هردومون به حد خودمون آدمای موفقی هستیم و زندگیمون عالیه . اما لزومی نداره همو دوست داشته باشیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan