2777
2789
عنوان

یه خواهر میتونه به خواهرش خیانت کنه علامت سوال 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 104 پست

شاید شوهرت میخواد از سادگی خواهرت استفاده کنه با اینکه گفتی و تاپیک هات خوندم فک کنم خواهرت خیلی احساس تنهایی می‌کنه 

با خواهرت با مهربونیت حرف بزن ب هر حال اون خیلی بچه است بپرس ببین موضوع چیه شوهرت خیلی کثافت

سلام من ب تو ای دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من اصلا ب خواهرت شک نکن این شوهرت که میخواد رو مخش بره وقتی گفتی بیاد پیش شما سرکار و نیومد این نشون میده شوهرت که دنبال این چیزا هست زنگ بزن ب خواهرت و همه چیو بگو بگو من تو رو مقصر نمی‌دونم بزار بهت اعتماد کنه و همه چیزو بهت بگه 

سلام من ب تو ای دوست عزیز

عزیزم متأسفانه من به رفتار خواهرت هم شک کردم چرا باید پیام بده بعد پاک کنه؟؟؟ من یه مدت ناظم مدرسه بودم از دخترای ۱۴ تا ۱۶ ساله یه چیزایی دیدم و شنیدم که باورت نمیشه.

بنظرم خیلی رک به خواهرت زنگ بزن و بگو من پیش شوهرم بودم دیدم پیام دادی چی بود پاک کردی بگو عزیزم درست نیست این کارت چون فردا شوهرم میزنه تو سرم که خواهرت تنش میخاره بگو من بهت اعتماد دارم ولی شوهرم جنبه نداره و برات حرف درست میکنه چیزی هست به خودم بگو سعی کن به شوهرم پیام و زنگ نزنی یجوری بگو که مثلا شوهرت خوشش نمیاد خواهرت پیام بده، بگو گوشی و نشون من داده گفته خواهرت چرا پیام میده پاک میکنه، اینجوری شاید خواهرت بگه بیخود کرده خودش اول پیام داده و قضیه را لو بده‌ در کل دخترای ۱۶ ساله الان برابری میکنن با یه خانم ۴۰ ساله دست کم نگیر

کاربری دسته منو خواهرمه