2777
2789
عنوان

یه خواهر میتونه به خواهرش خیانت کنه علامت سوال 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 104 پست
تورو خدا بگید چیکار کنم گوشی شوهرمم همیشه تمیزه کلا ساعت ده شب میاد شام میخوریم میخوابیم تو اون مدت ...

پس بهش مستقیم و رُک بگو که حالا فهمیدم که چرا جلوی خواهرم جوری رفتار میکنی انگار دوستم نداری ! میخوای دل اونو بدست بیاری ؟؟؟؟

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
وای تو چیکار کردی خیلی میترسم اگر با کسی دیگه باشه بازم یه چیزی تهش قهر میکنی میری خونه مامانت اما ا ...

بیشتر از شوهرت من از خواهرت بدم اومد 

شوهرت هر چی باشه یه غریبه بوده که تازه یکی دو ساله رفتید زیر یه سقف ولی خواهرت هم خون شما هست و از بچگی باهم بزرگ شدین، چطور دلش میاد به شوهرت پیام بده و بی معرفتی کنه بهت،

اصلا مظلومیت و مهربانی خواهرت رو بهونه نکن که ببخشیش 

از ان نترس که هیاهو دارد 

از ان بترس که سر به تو دارد

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم بمیرم برات،منم یه بچه داشتم کوچیک😭

خدانکنه قشنگم🥲خونوادم میگن جداشو ولی خودم نمیتونم ازشم متنفرم ولی پدرومادرم باهم سازش ندارن دیگه توان روحی ندارم برا جنگوجدل 

بچتو چیکاکردی؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامانش که نیس محرم نیستن

یعنی چی دوتا خواهرنمیتونن هوو هم بشن اصلا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا نشه

میگم حرامه بعدازحضرت یعقوب دیگه حرام شد

همزمان دوتاخواهر نمیتونن بایکی ازدواج کنن 

ولی اگه یکیشون بمیره میتونه بعدی باهاش ازدواج کنه 

یاطلاق بگیرن

بیشتر از شوهرت من از خواهرت بدم اومد شوهرت هر چی باشه یه غریبه بوده که تازه یکی دو ساله رفتید زیر یه ...

بابا ساید داره اشتباه میکنه باید مطمئن بشه 

الانکه جوابی از شوهرش نمیگیره باید مستقیم ازخواهرش بخواد بهش بگه اگه دید اونم چیزی نگف باید شک کنه

مطمئنا اگه چیزی نباشه همه پیامارو خواهرش براش میفرسته

فیکی 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فیکی

چرا همیشه تو اینطور تاپیکا چرت میگید منم اگر این چیزا رو نمیدیم با چشم خودم فکر میکردم فیکه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خواهرم 16سالشه وخیلی دختر ساده و مظلوم و منو خیلی دوست داره

اسی شاید واسه مناسبتی که نزدیک دارن میخوان‌سوپرایزت کنن با هماهنگی قبلی🥹🤍

فکر بد نکن تو خانواده ما هم از این نوع سوءتفاهم پیش اومده...می‌خواستیم برای خواهرم تولد بگیریم سوپرایزش کنیم با شوهرش هماهنگ شدیم...خواهرم مشکوک شده بعدش که فهمید قضیه چی‌ بوده و سوپرایزش کردیم از همه عذر خواهی کرد🤍😂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

اسی شاید واسه مناسبتی که نزدیک دارن میخوان‌سوپرایزت کنن با هماهنگی قبلی🥹🤍فکر بد نکن تو خانواده ما ...

هیچ مناسبتی در پیش نداریم و شوهرمم اصلا از این کارا خوشش نمیاد حتی تا حالا یه شاخه گل هم نخریده برام

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

هیچ مناسبتی در پیش نداریم و شوهرمم اصلا از این کارا خوشش نمیاد حتی تا حالا یه شاخه گل هم نخریده برام

ای بابا:(

بد شد که

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨