2777
2789
عنوان

شماها هم مثل من هرروز خونه رو تمیز میکنید یا فقط من اینجوریم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 92 پست
هرروز تمیز میکنم و همه چی باید سرجاش تمیز و مرتب باشه ، اگ تمیز نکنم ارامش ندارم

بللله وسواس تمیزی 🙃

مثل من

بازم چند ساعت بمونه راضی ام😬🤞🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمپس اوضاع داری میدونم🫢

ینی از صب جمع میکنم تااز مدرسه بیان دوباره مشقاشون دوباره جمع میکنم تا شب موقع خواب انگار بمب زدن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هر روز چیه، هرچند ساعت یک بار باید تمیزکنم، تازه دو نفرم هسیم

😂😂🤞🏻

میدونم 

جالبه دونفری 

کی بشه چهار نفر بشی😬🫢😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اینکه یه نی نی هفت ماهه داری عجیبه😁

مال من با سه تا بچه اینجوریه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من به زور وقت کنم یه جیزی بپزم بخوریم که از گشنگی نمیریم

ظرفا رو هم همون لحظه نمیشورم.هر وقت که وقت داشته باشم میشورم مرتب کردن پیشکش

دیروز یه پیاز پوست کندن و خورد کردنم یک ساعت و نیم طول کشید با وجود یه بچه ۲ ماهه و ۳ ساله   

وای نگو احساس میکنم دارم وسواس میگیرم روزی چند بار تمیز میکنم جمع میکنم اصلا نمیتونم بیخیال بشینم. ی ...

متاسفانه وسواس تمیزی منم گرفتم 

واگیر داره انگار🤧

من مجردم ولی خونمون رو هر روز مرتب میکنم یه روز درمیون جاروبرقی و گردگیری میکنم آخرشبم سینک‌رو خالی میکنم تمیز میکنم گازو پاک میکنم 

و پذیرایی رو مرتب میکنم 

۴نفریم 

می آید هر آنچه باید 🌱
نه واقعا خیلی زود میترکه باز

و اینجاس که میگن زندگی در جریانه😬🤞🏻😆