2777
2789
خدا خیرت بدهگفته تومور پشت چشمسردرگم شدیم نمیدونیم چیکارکنیم خواهش میکنم راهنمایی کنید در قدم اول چی ...

اگه نامه ی ارجاع نداره اینترنتی نوبت بگیره 

اگه نامه ارجاع داشت خیلی راحت بود نیاز به نوبت نداشت همون فردا ویزیت می کردن 

یه چند روز اول سخته رفت و آمد داره نگران نباش بیمارستان فارابی مجهزه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
شما خودت مشكل داشتي؟

نه دخترم از ۹ سالگی روی عصب چشمش توده داشت 

دو سال شیمی درمانی شد خدا رو شکر خوب شد اصلا مشکلی ندارد فقط سالیانه چکاب میشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه نامه ی ارجاع نداره اینترنتی نوبت بگیره اگه نامه ارجاع داشت خیلی راحت بود نیاز به نوبت نداشت همون ...

اره خواهر دیگم که تهرانه اینترنتی نوبت گرفته برا چهارشنبه دادن ولی من میگم دیره 

شا دکتر تخصص خوب تو این زمینه میشناسین؟که مطبش برن

اره خواهر دیگم که تهرانه اینترنتی نوبت گرفته برا چهارشنبه دادن ولی من میگم دیره شا دکتر تخصص خوب تو ...

پس همون چهارشنبه بره بهتره نگران نباش دیر نمیشه 

چون بدون نوبت قبول نمی کنن 

من دخترمو بیمارستان لبافی نژاد می بردم پیش دکتر محدثه عین الهی فوق تخصص هستن ولی بدون نوبت قبول نمی کنن دختر من همزمان تحت نظر جراح مغز و اعصاب و فوق تخصص چشم و فوق تخصص آنکولوژی بود 

اگه اشتباه نکنم مشکل خواهر شما با دختر من فرق داره خواهر شما تومور روی خود چشمه ولی دختر من پشت چشم روی عصب بین مغز و چشم بود 

در کل نگران نباش من تو این چند سال خیلی از بیمارهارو دیدم خدارو شکر خوب شدن نگران نباشید فقط به خواهرتون روحیه بدید خدارو شکر الان علم پیشرفت کرده سخت ترین مریضی ها درمان داره 

لبافی نژاد بیمارستان چی هستخواهر منم پشت چشمش هست

لبافی نژاد بیمارستان دولتی برای تامین اجتماعی کلا رایگانه 

دو قسمته یکی بیمارستنش که برای جراحی و بستریه 

سرخیابونش هم کلینیک فوق تخصصی چشمه  مجهزه ولی متاسفانه بشدت شلوغه 

در کل نگران نباش من تو این چند سال خیلی از بیمارهارو دیدم خدارو شکر خوب شدن نگران نباشید فقط به خواه ...

الهی بگردمش خودش روحیه اش خوب بود من فقط دتشتم جلوش زار میزدم

دخترش و گذاشت پیش من شهرستان پسر دوسالشو باخودش برد 

خیلی دلگرمی بهم دادی دوست خوبم مرسی

الهی بگردمش خودش روحیه اش خوب بود من فقط دتشتم جلوش زار میزدمدخترش و گذاشت پیش من شهرستان پسر دوسالش ...

اصلا نگران نباشید ان شاء الله خیره منم پسرم شیر می خورد هر بار میزاشتمش پیش یکی از خواهرام یا خواهر های شوهرم دخترمو می بردم بستری 

خدا خودش کمک می‌کنه این روزها میگذره 

االان زدم گوگل محدثه عین اللهی ندیدم مطمئنی اسم دکترش همین بود؟

ببخشید محدثه فیضی بود 

دکتر عین الهی یه دکتر دیگه بود

نه دخترم از ۹ سالگی روی عصب چشمش توده داشت دو سال شیمی درمانی شد خدا رو شکر خوب شد اصلا مشکلی ندارد ...

خدا رو شكر🥰

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست