2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

839 بازدید | 107 پست

بخشیدین؟فراموش کردین؟چند وقت طول کشید؟من فک کنم هرگز نتونم فراموش کنم حالم خیلی داغونه ازش متنفرم یعنی این حس تنفر خوب میشه یا نه میمونه تو زندگیم حس انتقام هم دارم ب شدت همش میگم منم باید تلافی کنم تا آروم بشم اما اینکارم نمیتونم انجام بدم چون در شان من نیست حالا بگین چیکار کنم 😭😭

اگه انقد اذیتی جدا شو 😥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً حال و روز ده سال پیش منو دارین .فقط گذر زمان ،من حتی تا دو سال پیش هم حالم گاهی خراب میشد از این موضوع تا اینکه شوهرم گوشی تازه خرید و رمزش را عوض کرد و منم تصمیم گرفتم رمزش را ندونم ،راحت شدم ،به آرامش رسیدم و همه چیزو سپردم به خدا ،یه آرامش عجیبی پیدا کردم ،میدونم اگه کاری کنه خدا یه وقتی یه جایی حسابش را میرسه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
سلام تکنیک رها__ آشکار سازی انجام بدید

سلام چجوری باید انجام بدم؟اخه اصلا پشیمون نیست و همش میگه من اون کارو نکردم اصلا حالم داغونه نمیتونم باهاش رابطه برقرار کنم نمیتونم حتی تو چشماش نگاه کنم

اقایون نی نی سایت لطفاً آدم باشید انسان باشید تا ی خانوم تاپیک از خیانت میزنع اینقدر درخواست دوستی ن ...

وای روزی که خیانت ببینی ولی یه سر سوزن به فکر خیانت نباشی اگر هم باشی تو ذاتت نباشه مطمعن باش خدا جبران می‌کنه شک نکن

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
اقایون نی نی سایت لطفاً آدم باشید انسان باشید تا ی خانوم تاپیک از خیانت میزنع اینقدر درخواست دوستی ن ...

اره خیلی بیشعورن منم اونسری خودم تاپیک نزده بودم تو تاپیک یکی دیگه تعریف کردم گفتم اره شوهرم خیانت کرده وقتی حامله بودم چهار پنج نفر درخواست دوستی داده بودن همه ام مرد

امروز برقم،،کاملا رفته:(

فراموش نمیشه اصلا تااخر رو دلت سنگینی میکنه.ن تلافی نکن ک اگه بکنی فرقی بااونا نداری

سخته خیلی سخت متاسفانه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بالاخره باید یکاری کنی عزیزم.یا ببخشی .یا بی خیال بشی .یا تلافی کنی ‌یا جدا بشی.یا هم بگی با خودت مستقل میشم و جدا میشم و تلاش خودت را واسه مستقل شدن کنی.و ارام باشی .غصه ادم را مریض میکنه.به کارهایی که دوست داری وقت بگزرون تا شاد باشی

از بس نفهمن

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

فراموش نمیکنی هر لحظه یادته گاهی هیچ حسی نداری گاهی حس تنفر داری منم اوایل حس انتقام داشتم ولی خب نمیتونستم که،الانم گاهی از بس فشار عصبی روم هست بی اختیار گریه میکنم با دخترم عصبی رفتار میکنم با همسرم سردم و....تنها چیزی که باعث شد بمونم وابستگی من به دخترم و وابستگی دخترم به پدرش بود

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔