2777
2789

فشارت پایین نیس 

سابقه فشار پایین نداری؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی میخوام تهوع بیارم اب ولرم رو با نمک زیاد مخلوط می کنم میخورم در جا بالا میاد

اگه هم میخوای بالا نیاری که یه قرص ضد تهوع بخور 

ولی به نظرم بیاری حالت خوب میشه 

نه والا ۱۶ سالمه فشار چی😭🥺

چه ربطی داره ممکنه فشار ادم پایین باشه 

من اولین باری که بر اثر پایین بودن فشار چشام سیاهی رفت و افتادم ۱۲ سالم بود 

اصلنم خطرناک نیس میخوام ببینم اگه پایینه بگم چیکار کنی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من وقتی میخوام تهوع بیارم اب ولرم رو با نمک زیاد مخلوط می کنم میخورم در جا بالا میاداگه هم میخوای با ...

اگه فشارش بالا باشه نمک خوب نیس 

اگه پایین باشه خوبه جلوی تهوعو میگیره

من وقتی میخوام تهوع بیارم اب ولرم رو با نمک زیاد مخلوط می کنم میخورم در جا بالا میاداگه هم میخوای با ...

وای وقتی میارم بالا خیلی حالم بد میشه دستم میلرزه.....ولی خوب میشم 

فک نمیکنم فشارم پایین باشه

هله هوله قاطی پاتی خوردی؟ 

اگه اینه که یا نوشابه بخور هضم بشه یا باید بالا بیاری 

هله هوله قاطی پاتی خوردی؟ اگه اینه که یا نوشابه بخور هضم بشه یا باید بالا بیاری

نه 

احساس میکنم ویرووسه

حالا نمی‌دونم چیکار کنم 

امتحان هم دارم اصلا نمیتونم چیکار کنم