2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 113 پست
ببین گاهی اوغات میگم منم برم خیانت کنم تا دلم خالی سه اما نمیتونم ادمش نیستم اما اینقدر غیض دارم امی ...

بسپار به خدا بهترین ها رو جلوت میزاره فقط از ته دلت بخواه و مطمعن باش هیچ چیزی بدون حکمت نبست سال ها بد میفهمی 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
بالاخره باید یکاری کنی عزیزم.یا ببخشی .یا بی خیال بشی .یا تلافی کنی ‌یا جدا بشی.یا هم بگی با خودت مس ...

اره واقعا اینقدر غصه میخورم و شیر جوش ب بچم میدم ک حد نداره تا تو خونه تنها میشم گریه امونمو می‌بره مخصوصا اینکه ی اشتباهی کردم زنگ زدم به ی خانومی ک سرکتاب باز میکنه ی حرفایی زد ک حرفای اون متاسفانه از یادم نخواهد رفت 😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه افسردگی بعد از زایمانم دارم حالم خیلی خرابه برام دعا کن 😔

میگذره گلم

سعی کن ب خودت برسی وقتی ب خودت برسی حالت بهتر میشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچ وقت آروم نمیشه تجربه دارم که میگم هر روز تو فکرته مث خوره میفته به جونت دیگه اعتماد نداری از درو ...

شنیدی ک میگن خوشبختی ی زن و از لبخند رو لبش میتونی بفهمی 😭

ببین من هر دفعه گفتم خدایا اگر کاری میکنه رسواش کن بدجوری رسواش کرد وگرنه من نه گوشیشو چک میکردم نه ...

منم ده سال پیش اعتماد کامل داشتم ،یه شب دخترم خون دماغ شد ،لباساش را که عوض کردمو خوابوندمش یه نیرویی منو کشوند سر گوشی شوهرم و اونجا بود که خیانتش را فهمیدم ،وقتی به روش آوردم گفت معذرت میخوام و من ساده باور کردم ولی اعتماد نکردم و مرتب چکش میکردم و فهمیدم خیانتش را تکرار میکنه با زن های مختلف ،داغون شدم ولی بعد از ده سال دیگه هیچی برام مهم نیست ،من که به خاطر بچه هام موندم و طلاق نگرفتم ،پس سعی کردم خودمو به نفهمی بزنم و محیط خونه را برای بچه ها شاد نگه دارم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
ببین گاهی اوغات میگم منم برم خیانت کنم تا دلم خالی سه اما نمیتونم ادمش نیستم اما اینقدر غیض دارم امی ...

من سعی کردم تلافی کنم با چت کردن ، اما تهش فهمیدم همه مردا آشغالن فقط روح و روان خودم به هم ریخت 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
فراموش نمیکنی هر لحظه یادته گاهی هیچ حسی نداری گاهی حس تنفر داری منم اوایل حس انتقام داشتم ولی خب نم ...

دقیقا منم نمیتونم از بچه هام جدا بشم وقتی ک خونه مامانم بودم قهر بودم دخترم خیلی وابسته باباشه و گریه نمی‌کرد برا باباش فقط با من بدبرخورد میکرد میزد میشکست و خیلی اذیتم میکرد منم کتکش میزدم خیلی عصبی بودم 😔خلاصه وقتی خونه مامانمم بودم خیلی بهم سخت گذشت 💔

اره واقعا اینقدر غصه میخورم و شیر جوش ب بچم میدم ک حد نداره تا تو خونه تنها میشم گریه امونمو می‌بره ...

چی گفت مگه

چرا مردا آدم نمیشن؟چی دیدی تو گوشیش؟

وویس حرفهای مثبت 18 با جاریم 

الان 4 ماهه

هی خوب میشم هی بد

دارم به جدایی فکر میکنم

جالبه هیچ کدوم از خانواده اش تو این مدت یه حالی از من نپرسیدن