2777
2789
عنوان

طلاق با شرایط موجود چقدر طول میکشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 84 پست
عززیم حقوق خوندم یبارم خودم مشکلی پیش اومد رفتم تا دادگا پام‌واشده هیچ شکایت درباره فحاشی کتک و ال ب ...

عزیزم منم ارشد حقوق خانوادم ولی میترسم روندش طولانی و طاقت فرسا بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلااا چون از دلایل ششگانه طلاقه خیالت تخت مستقیم همین درخواستو بده مهریه تم طلب کن

آهان ممنون امیدوارم ، یا خودش مشکل داشته باشه یا اصلا نداشت میخواست اینجوری برام سخت بگیره و با نداشتن رابطه بهم بی توجهی کنه در هر دو مورد شرایط قابل تحمل نیست

آهان ممنون امیدوارم ، یا خودش مشکل داشته باشه یا اصلا نداشت میخواست اینجوری برام سخت بگیره و با نداش ...

اصلا اونا براشون مهم نیست مشکل داره یا نداره که مهم اینه براشون که چرا زنش تامین نکرده امیدوارم محکم بری جلو همین موضوع عنوان کنی خجالتم نکشی

اصلا اونا براشون مهم نیست مشکل داره یا نداره که مهم اینه براشون که چرا زنش تامین نکرده امیدوارم محکم ...

راستش از قاضی خجالت میکشم نمیدونم پیش بقیه چطوری بحث رو مطرح کنم میدونم چی باید فقط موضوع یکم خجالت آوره مطرح کردنش پیش بقیه

راستش از قاضی خجالت میکشم نمیدونم پیش بقیه چطوری بحث رو مطرح کنم میدونم چی باید فقط موضوع یکم خجالت ...

خحالت نکش  

اونها براشون عادی

من  دوستم گفته بود       من نیاز دارم    ایشون منو تامین نمیکنه     مدام تو زجرم     میترسم به گناه بیفتم

قاضی قبول کرده بود    

بعد که تو دیگه قاضی،نمیبینی

دروغ هم که نگفتی

مردها    زنشون اینطوری باشه    همه جا    جار میزنن   صدتا هم روش میگیرن

عزیزم منم ارشد حقوق خانوادم ولی میترسم روندش طولانی و طاقت فرسا بشه

اگه دیدی  نشد

مهر ببخش

الان  چون سکه بالاست

اگر درخواست مهر بکنی     قاضی گیر میده 

ولی  ببخشی    میفهمه  واقعا عسر و حرج

اگه دیدی نشدمهر ببخشالان چون سکه بالاستاگر درخواست مهر بکنی قاضی گیر میده ولی ببخشی میفهمه ...

الان من با کره هستم از ۱۵۰سکه ۷۵تاش میرسه ، میشه نصف ۷۵رو‌ببخشم اونوقت قبول میکنه قاضی واسه طلاق؟ بخشیدن همش رو راضی نیستم

الان من با کره هستم از ۱۵۰سکه ۷۵تاش میرسه ، میشه نصف ۷۵رو‌ببخشم اونوقت قبول میکنه قاضی واسه طلاق؟ بخ ...

انشالله  بده

ولی  اگه گفت  بخشش  مهریه

چاره نداری

جونت آزاد