2777
2789
عنوان

طلاق با شرایط موجود چقدر طول میکشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 84 پست
نه چه ربطی داره تو قانون مهم باکره بودنه....مشکل داشت تو روابط زناشویی؟مثلا آ... کوچیک بود؟

نه اون نبود ، ولی لذت بردن از رابطه رو‌ آنچنانی نداشت ، یا مشکل نعوظ داشت اصلا ازم نشد یه بار درخواست کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367015163]خب شما ادعا میکنی بعدم ارجاع میشه به پزشک دادگستری ایشون تشخیص بده و درست باشه تمومه[/QUOTEشوهرم پرکاری تیرویید و کم خونی هم داشت اینا هم باعث فسخ میشن؟

یکی از شرایط اصلی طلاق برا زن اینه که مرد شش ماه نزدیکی نکرده باشع باعاش اگه شکایت کنی فوری پزشک قان ...

ما کلا رابطه ای نداریم و ازم حتی تمکین قانونی هم نخواسته

یکی از شرایط اصلی طلاق برا زن اینه که مرد شش ماه نزدیکی نکرده باشع باعاش اگه شکایت کنی فوری پزشک قان ...

قاضیا آدمو دق میدن تو طلاق بخدا این همه سختی تو زنذگی کشیدم الانم خدا میدونه کی طلاقم میشه

شما وکیلی؟

عززیم حقوق خوندم یبارم خودم مشکلی پیش اومد رفتم تا دادگا پام‌واشده هیچ شکایت درباره فحاشی کتک و ال بل همش چرته اصلا توجه نمیکنن ولی دلیل تو محکمه پسنده درخواست بده دیگه مشاور و چرت و پرت نمبفرستن