2777
2789
عنوان

عشق سابقم چندماه بعد عقدش برگشت

962 بازدید | 57 پست

التماس میکنه بیا باهم باشیم دو سه روز درهفته همو ببینیم عوضی فک کرده میتونه هم منو داشته باشه من زنشو باخودش چی فک کرده

بلاکش کردم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو فرق سرش کنن اگه شمارو دوست داشت اصلا چرا ازدواج کرد همینو بهش بگو و بلاکش کن یا خطت رو عوض کن

باید خطمو عوض کنم این دست بردار نیست

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

سواستفاده گر هم میخواسته تورو داشته باشه هم زنشو 

خودشیفته ها از زنای دورشون سواستفاده میکنن 

اسی مراقب باش گولت نزنه وابستت کنه یمدت ازت سواستفاده کنه برگرده به زن بدردنخورش 

الت بدستهای سرگردان فقط خودشونو روی زنای اطرافشون تخلیه جنسی و روانی میکنن

آفرین بهت، خوب کردی خوبه این قسمتت نشد چون ذاتش خوب نیست زن بدبختش چکار کنه!خدا ان شاالله ی خوبشو قس ...

الحمدالله 

ممنون عزیزم

سواستفاده گر هم میخواسته تورو داشته باشه هم زنشو خودشیفته ها از زنای دورشون سواستفاده میکنن اسی مراق ...

نه اصلا 

مواظبم

افرین.اکه میخاستت اکست نمیشداخرشم بعدچندوقت صدتا انگ بهت میچسبونه بعدشم خانومش گناه داره خدابهترین ه ...

ممنون فدات