2777
2789
عنوان

عشق سابقم چندماه بعد عقدش برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست

توروخدا حواستو جمع کن گول نخوری 

اولا اگر آسمون ب زمین بیاد زمین ب آسمون مردی زنی رو نخواد عقدش نمیکنه بچه دار نمیشه 

بعدشم ب بهونه اینک ازدواج زوری داشتم زنمو دوست ندارم بهم اهمیت نمیده هیچکی برام تونمیشه 

بقرآن همش دروغه 

یه مدت باهات بازی میکنه کیفشو میکنه بعد میدونی میادبهت چی میگه ؟

میگه اگر سالم بودی بامن نمیموندی 

اونوقت دیگ جزافسردگی و سرخوردگی چیزی گیرت نمیاد 

اطرافم دیدم 

خطتو عوض کن 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مزاحمت شد حتما به زنش اطلاع بده نره سره یدختر بدبخت دیگه بلا بیاره 

دست ادمهای عوضی و شیادو رو کنید جامعه به گند کشیده نشه

اینا مردای متاهل الت بدست سرگردانن که خودشونو روی زنای دورشون تخلیه میکنن 

اصلا سکوت نکنید وگرنه هر روز تعدادشون بیشتر میشه 

برا منم بعد دو سال از زندگیش برگشت اما من بلاکش نکردم متاسفانه

الان بلاک کن تابیشتر غرق نشدی

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

از دخترای زرنگ مثل اسی خوشم میاد 

آفرین به عزت نفست واقعا آفرین نمیذاری کسی ازت سواستفاده کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
توروخدا حواستو جمع کن گول نخوری اولا اگر آسمون ب زمین بیاد زمین ب آسمون مردی زنی رو نخواد عقدش نمیکن ...

دقیقا همینه برای همین بلاکش کردم اصلا از چشام افتاد سقوط کرد

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

از دخترای زرنگ مثل اسی خوشم میاد آفرین به عزت نفست واقعا آفرین نمیذاری کسی ازت سواستفاده کنه

قربونت عزیزم 

نمیخوام ب همجنسم خیانت کنم اونم ی دختر بیست و دو سه ساله

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

خیلی مزاحمت شد حتما به زنش اطلاع بده نره سره یدختر بدبخت دیگه بلا بیاره دست ادمهای عوضی و شیادو رو ک ...

من خواستم دسشتو  رو کنم برای زنش اینجا گفتن نکن گناه داره بزار زندگیشو کنه

نمیشه قضاوت کرد شاید شوهرشو خوب نمیشناسه

اتفاقا زنا از همه بهتر شوهراشونو میشناسن شوهرم میگه زنی که با مرد خیانت کار میسازه هیچ ارزشی پیش مرد نداره چون مرد خیانت کار وقتی میبینه زن از حقش میگذره و خیانتو راحت میبخشه میفهمه یا زن پولپرسته و برای پول راحت بخشیده یا زن خودش خیانتو بد نمیدونه ممکنه یروز خیانت کنه 

انگار دنیا رو بهم داده بودن از خوشحالی اما بعد یه مدت دلمو زد خدا رو شکرخیلی دلمم میخواد خطمو عوض کن ...

اره بابا اینا کثیفند‌ با ما مث بازیچه رفتار میکنند

من خواستم دسشتو رو کنم برای زنش اینجا گفتن نکن گناه داره بزار زندگیشو کنه

چرا تعداد مرد خیانت کار زیاد شده بخاطر همین سکوت احمقانه و منفعل زنا 

همون زنایی که میگن نگو دامن میزنن به فساد و هرزگی مردا 

کجای دنیا در برابر هرزگی و فساد سکوت میکنن فقط  یک ایرانی منفعل که مثل کبک سرشو زیر برف میکنه 

الان بلاک کن تابیشتر غرق نشدی

بلاکه اما هر از گاهی پیداش میشه ،میاد محل کارم 

دلم میخواد چیزهایی که ازش دارم مثل ویس و عکس و چت رو بفرستم برا زنش که تموم بشه بره ،ولی میترسم شر بشه برا خودم