2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس زشت نیست اعتمادبه نفس نداری والله خواهرشوهر من شبیه میمونن بیاببین چقد خودشونوقبول دارن

اگه خوشگل بودم حداقل خونوادم نمیگفتن زشته 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

منم زشتم یعنی دقیقا کپی میمونم منو میمون مثل یه سیب میمونه شباهتمون که انگار از وسط به دو نیم تقسیم ...

هعی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اتفاقا زشت ترین ادم توی جهانم

امکان نداره . همه آفریده های خدا زیبان . برو جلو آیینه دست به صورتت بکش دستی به سرت بکش به خودت بگو من آفریده خدام و زیبام اون موقع یه دختر زیبا رو تو آیینه میبینی . ☺️

به عمل و میکاپ و اینا که هست توجه نکن تو خود خود زیبا هستی☺️🌷❤️

زشتی یا زیبایی اموری نسبی هستند و کسی مطلقا زشت یا زیبا نیست

چرا

وقتی همه میگن یه نفر زشته حتی خونوادش اون چی

صحبتای شما صرفا شعارن 

اگه خوشگل بودم حداقل خونوادم نمیگفتن زشته

خیلی ببخشیدا خونوادت براخودشون.مهم اینه که خودت خودتوقبول داشته باشی به خودت احساس بدی نداشتا باشی به خودت برس آرایش کن لباس شادبپوش شیک کن به حرف هیچکس م اهمیت نده والا بیشتر تروماهای زندگی همه ماها بخاطر همین خونواده های بی عقلمونه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون ! برای آرزوهای منم دعاکنید!
امکان نداره . همه آفریده های خدا زیبان . برو جلو آیینه دست به صورتت بکش دستی به سرت بکش به خودت بگو ...

ممنون نظر لطف شماست 

توی آینه هم بار ها خودمو نگاه کردم بیزارم از خودم

اگه یه سری چیزا نبود مثلا یکیش مادربزرگم تا الان هزار بار خود.شی کرده بودم