2777
2789
عنوان

فردا میرم از شوهرم شکایت کنم تروخدا کمکم کنید ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 28 پست
چراغ خاموش بدون اینکه احدی بفهمه حتی اقوام تاکید میکنم هیشکی نفهمه . میری یه وکیل خوب میگیری. میری ش ...

عزیزم مهریه اجرا نمیزارم دلیل دارم فعلا دست نگه میدارم برای اون

اگه فقط بتونم تمکین مرد رو ثابت کنم چی میشه؟

نفقه هم که قطره قطره میداد کلا ۵-۶ تومن داده

بیرون کردنمون از خونه با شهود ثابت بشه چی میشه؟

مهریه دارمفکر کنم اقوام زن قبول نمیکنن برلی شاهداما از اقوام خودش همون روز بودن ۴ نفراجرت‌المثل نخوا ...

اگه همه چیز با هم بگی بهتره ،اگه هم نمی خوای فقط نفقه و اینکه از خونه بیرونت کرده و خونه نداره بگو،عریضه نویس خودش می‌دونه چی باید بنویسه ،اگه قاضی آدم خوبی باشه حقت رو می گیره حتما ،خداکنه آدم با شعور و خوبی باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه همه چیز با هم بگی بهتره ،اگه هم نمی خوای فقط نفقه و اینکه از خونه بیرونت کرده و خونه نداره بگو،ع ...

اتفاقا همین چند لحظه پیش منم بغضم گرفت و از خدا خواستم قاضی باوجدان و خوبی سر راهم قرار بده

دفتر خدمات قضایی باید شکایتمو انجام بدم؟

قبلش باید برم پیش عریضه نویس؟

اتفاقا همین چند لحظه پیش منم بغضم گرفت و از خدا خواستم قاضی باوجدان و خوبی سر راهم قرار بدهدفتر خدما ...

قبلش باید بری پیش عریضه نویس عزیزم ،یکم هم خرجش بالاست واسه همین گفتم مهریه و همه چی باهم شکایت کن یه دفعه شه‌ بازم نخوای پول بدی واسه اونا و اذیت شی،گول بعضی وکیل ها نخور که پول  مفت‌ می گیرن گلم و میشن جاسوس دو جانبه بین شما و شوهرت و اذیت می کنن ،نهایت مجازی مشاوره بگیر از یه آدم دلسوز و کاربلد پول الکی به وکیل نده خودت از حقت دفاع کن مثل شیر ،حق با شماست ،هر چی هم شوهرت گفت قبول نکن و فقط بگو تهمته،مبادا  پرخاشگری کنی یا گریه ،فقط منطقی آروم و صبور جواب قاضی بده و تمام .شکایت هم برای اینکه خونه نداره که تمکین کنی و خونه پدرت هستی با بچه ها و چند ماهم هست نفقه به خودت و بچه نمی‌ده بی دلیل انجام بده ،استشهاد یا شهادت دو مرد یا چهار زن هم خوبه ضمیمه کنی 

عزیزم مهریه اجرا نمیزارم دلیل دارم فعلا دست نگه میدارم برای اوناگه فقط بتونم تمکین مرد رو ثابت کنم چ ...

به جز مهریه یکم سرکارت میزارن بعد با سرخوردگی برمیگردوننت سر زندگیت 

مهریتو بزاری اجرا شکایت نفقه بکنی شکایت سرقت جهیزیه بکنی میاد میگه گوه خوردم فقط برگرد 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

قبلش باید بری پیش عریضه نویس عزیزم ،یکم هم خرجش بالاست واسه همین گفتم مهریه و همه چی باهم شکایت کن ی ...

دقیقا تموم چیزایی که نوشتین درسته 

مهریه رو نزاره اجرا برای بقیع درخواستاش ارزش قایل نمیشن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

قبلش باید بری پیش عریضه نویس عزیزم ،یکم هم خرجش بالاست واسه همین گفتم مهریه و همه چی باهم شکایت کن ی ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

خیلی آزارم داده چون میدونم حق باهامه نمیتونم ظلم تحمل کنم عصبانی میشم

باید پیش قاضی مثل خودش خونسرد و آروم باشم

اون حتی وقتی کاملاااااا دروغ میگفت خیلی آروم رفتار میکرد تا همه رو طرف خودش بکشونه ، خیلی موزی رفتار میکنه

راستی من صبح میخوام شکایتمو انجام بدم

شاهدها برای کی باید باشن

لحظه ثبت شکایت باید باشن؟

یا موقع دادگاه؟

دقیقا تموم چیزایی که نوشتین درسته مهریه رو نزاره اجرا برای بقیع درخواستاش ارزش قایل نمیشن

چرا نمیشن؟

پس چرا مهریه گرفتن انقدر سخته واسه همه زنا ؟

یعنی مرد  زن و بچه رو دربدر کنه قاضی ساده میگذره ازش؟

ممنون از توضیحاتت عزیزمخیلی آزارم داده چون میدونم حق باهامه نمیتونم ظلم تحمل کنم عصبانی میشمباید پیش ...

شاهد واسه دادگاه هست گلم ،همبن حالا برم اسطوخودوس بگیر دمنوش درست کن بخوری آروم شی تا زمان دادگاه،شما حق داری عصبانی باشی حتی اونو‌تیکه تیکه کنی ولی قاضی 

درک نمی کنه فقط بر اساس ظاهر قضاوت می کنه

شاهد واسه دادگاه هست گلم ،همبن حالا برم اسطوخودوس بگیر دمنوش درست کن بخوری آروم شی تا زمان دادگاه،شم ...

قصد به اجرا گذاشتن مهریه رو نداشتم 

ولی دو دل شدم الان😔

آخه یه مشکلی هست

شوهرم یکماهه از محل گارش استعفا داده

الان کارآموز وکالته

خبر ندارم حقوق داره یا نه

گفتم اگه الان مهریه رو اجرا بزارم چون حقوق درستی نداره شاید چیزی دستمو نگیره

چند ماهه دیگه کارآموزیش تمام بشه و حقوقش بیشتر شاید برای مهریه گرفتنم بهتر باشه چیز بیشتری بگیرم ازش

آره درسته شوهرم کارآموز وکالته بی شرف

دخترم ۳ سالشهپسرم یکسال و نیماموال فقط یه پراید مدل پایینحساب بانکی شاید بین ۷۰ تومندست بزن هم آره ی ...

تو احتمالا خانواده پشتت نبودن .وگرنه غلط میکرد که دست جلوی دهنت بزاره که نفس کم بیاری..غلط میکرده نزاره بخابی..میرفتی به خانواده بی غیرتش میگفتی ..اگه دختر خودشون بود هم ساکت وایمیستادن..برو دادگاه پدرشو دربیار..اعصابم خراب شد برات..ناراحت شدم.

تو احتمالا خانواده پشتت نبودن .وگرنه غلط میکرد که دست جلوی دهنت بزاره که نفس کم بیاری..غلط میکرده نز ...

عزیزم ببخشی

منم خودم همچین حسی دارم وقتی ببینم همجنسم آزار دیده خیلی عصبی میشم

آره از خانواده م سواستفاده میکرد ، اخلاق پدر مادرمو میشناسه میدونه مادر پدرم پشتمو صفت نمیگیرن

میدونه آدمای آرومی ان

اما دیروز پیام دادم  قسم خوردم که انتقام سختی هامو ازش میگیرم

عزیزم ببخشیمنم خودم همچین حسی دارم وقتی ببینم همجنسم آزار دیده خیلی عصبی میشمآره از خانواده م سواستف ...

کوتاه نیایی.چجوری کاراموز وکیله بعد خودش اینقد ادم بد.این اقا صلاحیت ن اره وکیل مردم باشه..زودتر شکایت کن..تا نتونه  وکیل بشه..تو را اواره کرده خودشم اواره بشه

کوتاه نیایی.چجوری کاراموز وکیله بعد خودش اینقد ادم بد.این اقا صلاحیت ن اره وکیل مردم باشه..زودتر شکا ...

ببین ذاتا آدم بدی نیست

اما چند ساله خیلی فاصله افتاده بینمون

فشار زندگی و اختلافات این چند سال باعث شد تصمیمات اشتباهه بگیره

داستانش مفصله

اما بزرگترین اشتباهش این بود منو به ناحق خیلی اذیت کرد

میخوام محل کارشم پیدا کنم

چون جدیدا میره

قبلا هم تهدیدش کردم که اگه اذیتم کنه منو هر چه ازش میدونم و هر کاری با من کرده رو به همه میگم الخصوص محل کارش

و میدونم از این موضوع خیلی میترسه