2777
2789
عنوان

عفونت شدید دارم کسی میشه کمکم کنید

818 بازدید | 89 پست

سلام بچها میشه لطفا کمکم کنید؟واقعا خسته شدم از بس دکتر رفتم عفونت شدید دارم و متاهلم و هر دکتریم ک میرم اصلا جواب نمیگیرم و خوب نمیشم واقعا دیگ افسرده شدم همش میگم نکنه برای بعدا ک بخام بچه دار شم‌مشکلی پیش بیاد یا خدایی نکرده نازا بشم😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من از رابطه است 

قبل رابطه به همسرت بگو خودش رو بشوره 

خودتم رعایت کن 

بعد رابطه سریع دوش بگیر و خودت رو با صابون بچه بشور 

تونستی پونه کوهی بجوشون و هر صبح ناشتا یک استکان بخور

ان مع العسر یسرا
دکتری که من میرفتم به کسانی که مشکل شمارو داشتن میگفت، چای نخورید، شکر و شیرینی هم همین طور

خیلی کمش‌کردم شیرینی جات رو ولی انگار ن اتگار از شدت عفونت واژنم خشک شده 😣

احتمالا مشکل از تو نیس ک اینقد مداوم عفونت میگیری مشکل از بهداشت همسره خواهر

بگو قبل رابطه از کمر ب پایین خودشو بشوره و اونم بره دکتر احتمالا اونم عفونت گرفته ک توهم خوب نمیشی

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

منم داشتم قرص سیپروفلوکساسین خوردم اثر کرذ

دیگ واقعا ناامید شدم هر دکتری ک میرم اصلا خوب نمیشم قرص واژینال استفاده کردم قرص فلوکنازول پماد های داخلی خارجی همچی ولی اصلا خوب نمیشه تا خوب میشمم سه روز بد همون اشو همون کاسس

خیلی کمش‌کردم شیرینی جات رو ولی انگار ن اتگار از شدت عفونت واژنم خشک شده 😣

ان شاءالله که بهتر باشی

حالا یه دعایی بخون، چیزی هم نذر کن ان شاءالله که خدا بهبودی کامل رو بهت بده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

شیرینی نخور، شوهرتم باید درمان شه، مدت طولانی پروبیوتیک بخور، داروهاتو کامل مصرف کن و بعد دارو ها باز پیش دکترت برو

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم