2777
2789

من سرماخورده هستم

۵روز آموکسی پونصد خوردم روز شش کلا نخوردم و الان که انتهای روز شش هست بنده دچار گلودرد و التهاب گلو شدم

الان دوباره شروعش کنم یا چی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

چندتا نوار خوردی؟

اموکسی ۵۰۰باید حداقل ۱۸تا دونه بخوری اونم هشت ساعتی

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا نوار خوردی؟اموکسی ۵۰۰باید حداقل ۱۸تا دونه بخوری اونم هشت ساعتی

نشد ۱۸ تا فک کنم، فک کنم ۱۲

الان چه کنم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بعدم فقط اموکسی خوردی؟

آره، با استامینو... 

تجویز پزشک بود؟ سرماخوردگی بیماری ویروسی هست و به هیچ عنوان نیاز به آنتی بیوتیک نیست. مگر اینکه بعد از سرماخوردگی دچار عفونت باکتریایی مثلا در گوش، گلو یا ریه ها شده باشید..‌.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تجویز پزشک بود؟ سرماخوردگی بیماری ویروسی هست و به هیچ عنوان نیاز به آنتی بیوتیک نیست. مگر اینکه بعد ...

بله گوش درد و گلودرد 

آره، با استامینو...

خستع نباشی😐😑

اگه تب داری استامینوفن ۵۰۰هر هشت ساعت

اموکسی سیلین۵۰۰هر هشت ساعت یه نوار دیگه بگیر شروع کن

ی مولتی ویتامین جوشان بگیر روزی ی دونه بخور

هر صبح قرقره آبنمک

ی سرم سدیم کلراید برا شستن سینوس هات با یه سرنگ بگیر سینوسات رو روزی دوبار دوازده ساعت بشور

دمنوش بابونه روزی دوتا لیوان بخور

قرص انتی هیستامین برا ابریزش بینی

اصلا قرص کلداکس و سرماخوردگی نخوری ک تاثیرنداره فقط گیج و منگت میکنه

اگه سرفه هم میزنی بگو ی شربت معرفی کنم سرفه خشک داری با خلطی

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

خستع نباشی😐😑اگه تب داری استامینوفن ۵۰۰هر هشت ساعتاموکسی سیلین۵۰۰هر هشت ساعت یه نوار دیگه بگیر شروع ...

نه سرفه ندارم

فقط یه ورق دیگه بخورم آموکسی؟ 

یک روز کلا نخوردم، نظم و نظامش بهم ریخته🥲

نه سرفه ندارمفقط یه ورق دیگه بخورم آموکسی؟ یک روز کلا نخوردم، نظم و نظامش بهم ریخته🥲

اموکسی سیلین باید حداقل ۱۸تا دونه بخوری

وگرنه جواب نمیده و عفونت میمونه و مقاوم میشه ب درمان

اره ی نوار دیگم بخور

برا گلودردت شربت دیفن ساده قرقره کنی اونم خوبه

ولی حتما دمنوش بابونه بخور

حتما قرقره ابنمک رو انجام بده حتی بیشتر از یه بار زود خوب میشه التهاب گلوت

اموکسی سیلین باید حداقل ۱۸تا دونه بخوریوگرنه جواب نمیده و عفونت میمونه و مقاوم میشه ب درماناره ی نوا ...

فدات مرسی

برا آب نمک بقدری تنبلم که حد نداره

روتارین میخورم

باشه سعی میکنم ممنونم

فدات مرسیبرا آب نمک بقدری تنبلم که حد ندارهروتارین میخورمباشه سعی میکنم ممنونم

ابنمک بیشتر از چیزی ک فک کنی تاثیر داره

خواهش میکنم عزیزم انشاله بهترباشی