2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 39 پست

اگر تمام شرایط خوب، و فقط ظاهر اینچنین باشه با آغوش باز می پذیرم. مشکل جامعه ما اینکه برای زیبایی ملاک تعیین کرده. به خدای احد و وارد زیبایی نسبیِ ، همه ی انسان ها زیبا ان و مخلوق خدایی که خودش زیباست. فردا پس فردا مشکلی توی زندگی پیش بیاد، زیبایی فرد مقابل چه دردی رو می تونه دوا بکنه؟ حرف مردمم ک پشیزی نمی ارزه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقایک پسره همش آویزوون من بود بعد دو تا از دوستام مسخره میکردن که وای کچله وای فلانه(منم توپیدم به ...

بفرما استارتر ببین

به فامیل کار نداشته باش خودت مهمی

شرایط رو بسنج خوبه قبول کن

بفرما استارتر ببینبه فامیل کار نداشته باش خودت مهمیشرایط رو بسنج خوبه قبول کن

چون حسود زیاد دارم همه میخانه ببینم من چ‌جور ازدواجی میکنم بخاطر همین میخوام کیسی باشه ک خیلی خوب باشه ذره ای بهش شک نداشته باشم

چون حسود زیاد دارم همه میخانه ببینم من چ‌جور ازدواجی میکنم بخاطر همین میخوام کیسی باشه ک خیلی خوب با ...

اونا چون خیلی حسودن با خلبان هم ازدواج کنی میگن با راننده هواپیما ازدواج کرده

یچیزی میگم و خلاص 

مهم تویی و موهم با کاشت حل میشه

ببین خودت چی میخوای خیلیا رو میشناسم از خاستگارای مختلف ایراد گرفتن تا نهایتا چهل سالشونه و مجردن

تو چی خوشت میاد ازش؟؟؟

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️