2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 39 پست
یچیزی میگم و خلاص مهم تویی و موهم با کاشت حل میشهببین خودت چی میخوای خیلیا رو میشناسم از خاستگارای م ...

بر من مهم نیست فقط حرف مردم میترسم مسخره کنن بگن از بی شوهری چ ازدواجی کرد.۲۹ سالمه میترسم دیگه موقعیت ازدواج پیش نیاد وگرنه رد میکردم فقط بخاطر حرف مردم

بر من مهم نیست فقط حرف مردم میترسم مسخره کنن بگن از بی شوهری چ ازدواجی کرد.۲۹ سالمه میترسم دیگه موقع ...

بخدااااا حرف مردم یذره هم نمی ارزه

اگه تو خدایی نکرده مجرد بمونی اونجوری حرف نمیزنن؟؟

مردم هرچی بخوان درمیارن

موهاشم میگیم بکاره😁💅

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا 

مگه به حرف بقیست

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
مرسی از راهنماییت گلم

عزیزمییییی

بازم هرچی خودت صلاح میدونی ولی بخاطر مردم رد نکن

خوشبت باشی😁❤️❤️❤️❤️

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

اصل اخلاق مو نداشته باشه اخلاق داشته باشه درک و شعور هم همینطور به فامیل چه ربطی داره شوهر منم کشل

از همون اول کچل بود؟

بعد کچل میشد مشکل نداشتم ولی اولش سخته برام