2777
2789
عنوان

چجوری انقدر شیک میپوشید تو زمستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 110 پست
پاییز با اینا گشتم 😂 سردمم نمیشه . تو خونه هم اگه بخاری روشن باشه من باید تاب شلوارک بپوشم وگرنه خف ...

چی بگم والا خوش بحالت
ولی خب تابستون بد به حالت از ماما بیشتر عذاب میکشی 🤦‍♀️😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم والا خوش بحالت ولی خب تابستون بد به حالت از ماما بیشتر عذاب میکشی 🤦‍♀️😂

آخ آره . البته شانس آوردم از اونایی نیستم سریع عرق کنم . ولی خونه بقیه عذاب میکشم کولرشون خاموش باشه . تو خونه خودمون هم کولر باید روشن باشه وگرنه خوابم نمیبره و همسرم متاسفانه برعکس منه! البته تا حدودی درستش کردم ولی اوایل ازدواج سخت بود . حالم بهم میخورد تو تابستون زیر باد کولر پتو می‌پیچید به خودش 😂 یا یه تایمی یه پیرهن کت کلفت میپوشید تو هوای بهاری پاییزی . میومد خونه درنمیاورد من حس خفگی بهم دست میداد 😂 تن اون بود من حالم بد میشد باید سریع دربیاره تیشرت بپوشه 

آخ آره . البته شانس آوردم از اونایی نیستم سریع عرق کنم . ولی خونه بقیه عذاب میکشم کولرشون خاموش باشه ...

اره میفهمم خفگیه رو😂 پایدار باشید🤧💕

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)