2777
2789
عنوان

نمیخوام دیگه زندگی کنم🙂💔

142 بازدید | 20 پست

حس بدی دارم انگار من کثیفم بدم دیگه بدرد نمیخورم چند سال پیش وقتی ۱۰ یا ۱۱ سالم بود و هیچی از دنیا سرم نمیشد پسر فامیل که ۱۶ سالش بود با خواهرش که تقریبا همسن من بود نقشه کشیدن به بهونه شمشیر بازی بازی رو به تخت کشوند و از پشت خودشو چسبوند یه من هر چند که با لباس بود و اینا ولی از اون زمان که فهمیدم حس بدی دارم خواهرش داشت نگاه می‌کرد تقریبا ۴ سال یا بیشتر گذشته 

نمیتونم خودمو ببخشم چرا باید آنقدر بی عقل بوده باشم انگار نمیخوام در آینده موفق بشم میترسم اونا یادشون باشه حس خیلی بدی دارم تا الان بارها تلاش کردم و نتونستم به کسی بگم نمیدونم اسمش تج..اوزه یا چی ولی میدوم ۱۰۰ درصد نیتش بد بود از این کار تصادفی نبوده

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که گناهی نداشتی. میترسی اونا یادشون باشه؟ اگر قرار بود بعدش ب تو آسیب بزنن همونموقع میزدن نه بعد چهارسال بخوان بازگو کنن. گرچه همچین مسائلی بازگو کردن نداره 

بعدشم خیلی از ادما تو کودکی تجربه چنین کنجکاوی های بچگانه ای رو دارن یبارم تو همین نینی سایت یه تاپیک پربازدید راجب این مسئله زده شده بود ک نزدیک ۹۰ درصد نظرات اینبود ک اوناهم همچین تجاربیو تو کودکی داشتن

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
وا بچه ی ده ساله چی‌میفهمهاون باید حس بدی داشته باشه نه تو چیزی‌وجود نداره که بخاطرش بخوای خودتو ببخ ...

خوب اینطور که معلومه خواهرش میفهمیده اونم همسن من بود

یعنی چی یعنی الان این تج..اوز حساب میشه خودشو از پشت چسبونده بود آروم بالا و پایین می‌کرد بی شرف خدا لعنتش کنه هنوزم ولی یادم میاد حالم بد میشه افسرده میشم بارها خودمو قانع کردم ولی بازم حالم بده

تو که گناهی نداشتی. میترسی اونا یادشون باشه؟ اگر قرار بود بعدش ب تو آسیب بزنن همونموقع میزدن نه بعد ...

ولی نمیدونم حس بدی دارم منونمیدونستم دیدم روی تخت به بهونه بازی از پشت منو گرفته داره آروم بالا و پایین میشه💔🥲

از خودم از تختم از همچی متنفرم

خوب اینطور که معلومه خواهرش میفهمیده اونم همسن من بودیعنی چی یعنی الان این تج..اوز حساب میشه خودشو ا ...

شاید اونم نمیفهمیده اینکار درست نیست و از روی کنجکاوی و بچگیش بوده

بنظرم فراموشش کن ( البته میدونم که خیلی سخته ) و سعی کن انرژی و تمرکزت رو بزاری روی‌ موضوعات بهتر 

خوب اینطور که معلومه خواهرش میفهمیده اونم همسن من بودیعنی چی یعنی الان این تج..اوز حساب میشه خودشو ا ...

یارو همه بلایی سرش میارن اسم تجاوز رو خودش نمیذاره بعد تو ب همچین چیزی رو لباس میگی تجاوز؟  گرچه کارش اشتباه بوده ولی دلیل نمیشه پیازداغشو برا اسیب بیشتر ب روح و روانت زیادتر کنی

سه چیز باعث متولد شدن بیماری و اختلالات روانی میشه

خشم، غم و احساس گناه.

یارو همه بلایی سرش میارن اسم تجاوز رو خودش نمیذاره بعد تو ب همچین چیزی رو لباس میگی تجاوز؟ گرچه کار ...

ولی تا جایی تونستم فاصله گرفتم 

از اکثر آدمای که میشناسم دیگه به هیچکس اعتماد نکردم و یادمه یکبار دیگه یه کثافت دیگه از طریق دختر عموش که اونم فامیل بود به بهونه بازی میخواست گولم بزنه اما اینبار من آگاه بودم و دیگه گول نخوردم 😪

ولی تا جایی تونستم فاصله گرفتم از اکثر آدمای که میشناسم دیگه به هیچکس اعتماد نکردم و یادمه یکبار دیگ ...

فراموشش کن فراموشی یه نعمته

شاید اونم نمیفهمیده اینکار درست نیست و از روی کنجکاوی و بچگیش بودهبنظرم فراموشش کن ( البته میدونم که ...

حالا جالبش اینه من الان خیلی فاصله گرفتم از همشون 

یکی دیگه توی فامیل از طریق دختر عموش میخواست گولم بزنه اما اینبار نه خودم نه حسم گول نخورد میگفت بیا بریم بازی ولی من گفتم نمیام بابام اینا هم چی می‌فهمیدن میگفتن برو دختره به زور منو می‌کشید ولی من نرفتم و چند وقت بعد از زیر زبونش کشیدم فهمیدم دقیقا حدسم درست بود شاید جلوی روشون میخندم گاهی میبینمشون ولی من هنوز ازشون متنفرم 

خوب کاری کردی ،اصلا محلشون نزار! عجب ادمایی پیدا میشن واقعاچندسالته؟!

من الان ۱۴ سالمه نگاه به سنم نکن خیلی چیزا دیدم 

هر دو تا دختره پلید هم همسنمم 

اینا نباید بهشون گفت آدم حالا خوب شدن ولی خوب منم یه چند مدت خوب شدم باهاشون هنوزم مبینمشون مثل قبلم ولی 

دیگه اعتماد بهشون ندارم 

خوب کاری کردی ،اصلا محلشون نزار! عجب ادمایی پیدا میشن واقعاچندسالته؟!

من خودم در اعضابم کاش میشد هیچوقت نبینمشون 

ولی خوب بازم من نرم خونشون یه موقه سر زده میان