2777
2789
عنوان

پودر بچه خوبه ایا واسه نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
عین بچه ی من رفلاکس شدید جهنده داشت و روزی چندین بار تعویض لباس و شستشو با آب گرم و پنبه داشتیم ببری ...

اره یه دارو داده صبح و شب باید بدم امپرازول الان ۳روزه دادم با فشار امروز خداروشکر بالا نیورد ولی از بغل دهنش میزنه بیرون

اره یه دارو داده صبح و شب باید بدم امپرازول الان ۳روزه دادم با فشار امروز خداروشکر بالا نیورد ولی از ...

بچه منم رفلاکس داره داروهاشو منظم بدی و همیشه توی شیب بخوابونیش همونو هم دیگه بالا نمیاره موقع تعویض پوشک موقع شیر دهی موقع خواب همیشه براش یه شیب از زیر تشکش درست کن که کل بدنش توی شیب باشه نه اینکه فقط سرش بالا باشه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه منم رفلاکس داره داروهاشو منظم بدی و همیشه توی شیب بخوابونیش همونو هم دیگه بالا نمیاره موقع تعویض ...

اهان راست میگیااااا امروز کلا تو کریر خوابید کارداشتم میخواستم بذارمش تو اشپزخونه و اتاق که ببینمش شیب داره اون واسه همین عمیق میخوابید بالام نمیورد چه نکته خوبی گفتی ممنونم ازت

دختر من مشکل ریه هم داره ممنون

مرتب پنبه رو با آب ولرم آغشته کن اروم بمال زیر گردنش و به آرومی با یه دستمال لطیف خشکش کن

و به مقدار کم از همون لوسیون با سر انگشتت بزن به زیر گردنش.اونقدر نزن که چرب بشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره یه دارو داده صبح و شب باید بدم امپرازول الان ۳روزه دادم با فشار امروز خداروشکر بالا نیورد ولی از ...

خدا رو شکر 

مرتب بهش بدین خیلی موثره ، هم وزنگیری بهتر میشه هم چون توی خواب ترش نمیکنن خوابشون بیشتر و عمیق تر میشه و معظل بالا آوردن و دردسر هاش کمتره ، بچه ی من روی تشت رفلاکس میخوابید خیلی بهتر بود  

در کل بخاطر بوی بدش که به بدن بچه می مونه بهترین کار  شستشوی اون ناحیه و تعویض لباس هست تا این دوران به لطف خدا بگذره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اهان راست میگیااااا امروز کلا تو کریر خوابید کارداشتم میخواستم بذارمش تو اشپزخونه و اتاق که ببینمش ش ...

خواهش میکنم عزیزم برای بچه من هم توی کریر خیلی خوبه و راحته ولی فکر نکنی سوراخشو پیدا کردی یه سره بذاربش توی کریر ها 😁 طولانی مدت نذار توی کریر بمونه به ستون فقراتش فشار میاد 

هر جا میخوابونی از زیییییر تشک ، با بالش و پارچه و... شیب درست کن براش

دو طرف تشک رو هم باز از زیر بیار بالا که بچه نتونه غلت بزنه 

همه پارچه و پتو و بالش هایی که برای شیب استفاده میکنی رو حتما از زیر تشک بذار اصلا دور و بر بچه رو با پارچه و پتو و بالش پر نکن خدای نکرده احتمال سندروم مرگ ناگهانی نوزاد رو بالا می‌بره دور از جون همه بچه ها باشه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

از داروخانه بگیرم تشک رفلاکس و؟

وسایل و تجهیزات پزشکی ها داشتن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.