2777
2789
عنوان

من بعد از دیدن اسکویید گیم تونگولگه تونگولگهه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 40 پست
بدون سانسور از کجا ببینم؟ کمکککککککککک☹️😭

تلگرام

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من فصل اولش رو قبلا دیده بودم الان که متاهل شدم بعد یکی دوسال فصل اولش رو دوباره دارم با همسرم میبینم از فصل اولش الان ده دقیقه فقط مونده تا تموم بشه بعد فصل دومش رو میبینیم 

همسرم عاشقش شده🥺😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یدونه این یکی هم اون اهنگه یک یدونه عو عی عا عا عو عی عا عو عی عا😂

ب من میگن بتمنی رو یادت رفت😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

وای در حق خودت ظلم میکنی😂😐

نه بعضی چیزا واقعا با دوبله میچسبه 

ولی هر دوبله ای نه اینایی عوض میکنن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تلگرام

چه کانالی!؟ 😁🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چه کانالی!؟ 😁🤔

همینحوری سرچ کردم اسکویید گیم دو. از تو ربات آوردمش. هنوز تو سیو مسیجم هست اگر آیدی دارید تا براتون بفرستم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

همینحوری سرچ کردم اسکویید گیم دو. از تو ربات آوردمش. هنوز تو سیو مسیجم هست اگر آیدی دارید تا براتون ...

اره بیزحمت برام بفرست ممنون

@s1986s86

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره بیزحمت برام بفرست ممنون@s1986s86

الان میفرستم

الان میفرستم

دستت طلا

دستت طلا

اسم کاربریتون hope هست دیگه؟