2777
2789
عنوان

جاریم خیلییییی عقده ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
آخه کفریم کرده بخدا هرچی میخره‌ یا میخوره هی میاد میگه آخه به من چ ربطی داره یا هرچی روی جهازمه نیزه ...

تو هم هر بار چیزی میخره نشون میده حتی شده الکی ازش تعریف کن. نقطه ضعف نشون نده اصلا

به این ربط ندارع ولی منظورش اینه الان که اینجوری توقع داره مثلا میگه ۲۰ میلیون بزن به کارتم ما فلانی ...

دقیقا عزیزم این که هی جلوی بقیه میخواد کلاس بزاره حرصمو در میاره مخصوصا جلوی منی که خودم می‌دونم الان ازش از لحاظ مالی ضعیف ترم بیشتر ادامه میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم هر بار چیزی میخره نشون میده حتی شده الکی ازش تعریف کن. نقطه ضعف نشون نده اصلا

من خودمو خیلی قوی نشون میدم  عین این تازه به دوران رسیده ها رفتار می‌کنه تازه ازش تعریف کنی بد تر می‌کنه شروع می‌کنه هرجایی رفته و هرچیزی خورده رو به رخ همه میکشه

[QUOTE=367006712]خیلی عقده ای و حسود هستی کاملا جدی میگم‌.از همین اول معلومه نمی‌خواد بقیشو بگی.به ت ...

یعنی چی که فقر فرهنگی دست خود آدمه چی میگی؟اتفاقا حسودی کردن دست خود آدمه شاید اون مدلش اونطوره که همه چیزو تعریف می‌کنه تو چرا ربطش میدی به قیافش میگی قیافش صفره

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید