2777
2789
عنوان

داروخونه بهم شیرخشک نمیده

87 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،من با کد ملی بچه رفتم داروخونه ک شیرخشک بگیرم گفتم دوتا میخام ولی بهم یدونه بیشتر ندادن در صورتی ک میگن سهم هر بچه با کدملی درماه ۱۶ تا شیرخشکه،همه داروخونه ها شیرخشک نان ندارن منم مجبورم هررردفعه کلی پول اسنپ برا رفت و برگشت بدم تا برم اونجا ،بهشونم ک میگم میگن نه خانوم نمیشه ،برا شکایات باید به چ شماره‌ای زنگ بزنم و پیگیری کنم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهی ده تا سهمیه داریمو اینکه داروخانه هایی که سهمیه کم دارن به مشتری هم یه دونه میدناز چیزی نمیتونی ...

اخه به چشم خودم دیدم قبل از من ی نفر چون حالا آشنا بود کلی شیرخشک گذاشت رو میز و بهش داد،اینه ک زوره 

اخه به چشم خودم دیدم قبل از من ی نفر چون حالا آشنا بود کلی شیرخشک گذاشت رو میز و بهش داد،اینه ک زوره

خب به روشون نیاوردی؟

خواهر جان کل مملکت شده پارتی بازی

حال آدم بهم میخوره

نرم افزار تی تک رو داری؟

خب به روشون نیاوردی؟خواهر جان کل مملکت شده پارتی بازیحال آدم بهم میخورهنرم افزار تی تک رو داری؟

اولحظه چون واقعا یدونه فقط میخواستم چیزی نگفتم نه ولی دفعه های بعد ک گفتم دوتا میخام دیدم گفت نمیشه اصلا شاید همین یدونه هم نشه و مجبور باشی آزاد بخری

آره واقعاااا همش پارتی بازیه 

ندارم نه برای چی هستش؟

تمام داروخانه هایی که شیرخشک مد نظرتو داشته باشن رو لیست می‌کنه

بهشون زنگ بزن هر کدوم دو سه تا میدن بهت برو از همون بگیر

یا فوقش مثلا از دو سه تا داروخانه نزدیک هم یدونه بگیر

من همیشه اینکارو میکنم