2777
2789
عنوان

محجبه های سایت یه دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 54 پست

به نظرم باید پرو کنی چادر من خودم چادرنمیزنم اما یه تار موم هم بیرون نمیندازم تا مچ دست پوشیده ام لباس تنگ نمی‌ پوشم اما گاهی اوقات برای سینه زنی مسجد جایی میرم چادر سر میزنم یه چادر مجلسی نگین داره 

چند تا پرو کردم این بیشتر بهم میومد 

به نظرم با حوصله چادر پرو کن یکی یکی تو آیینه ببین اگه بهت میاد بخر من خودم معمولا جایی که بلد نیستم خرید کنم یکی رو میبرم با خودم که بلد باشه خرید کردن رو

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم باید پرو کنی چادر من خودم چادرنمیزنم اما یه تار موم هم بیرون نمیندازم تا مچ دست پوشیده ام لب ...

من دوتا چادر دارم دیگه نمی‌خوام بخرم فقط موندم کدومش برای روزانه باشه و کدومش برای دانشگاه؟

@ارکیده_آبی عزیزم میشه به من کمک کنی .مرسی.

ببخشید عزیزم الان دیدم 

منم چادر لبنانی دارم به نظرم لبنانی برای مجلسی جایی بپوش برای روزانه هم چادر دانشجویی 

من زیر چادر روسری لبنانی با گیره  میپوشم یا بعضی مدلای پوشیده بزنی نت میاره 

شلوار پارچه ای با کفش بعضی وقتاهم شلوار لی یا کتون با کتونی معمولا هم مانتو ساده چون میرم حوزه 

ولی اگه بخوام برم مهمونی مانتو رنگی میپوشم

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱
ببخشید عزیزم الان دیدم منم چادر لبنانی دارم به نظرم لبنانی برای مجلسی جایی بپوش برای روزانه هم چادر ...

پس دانشگاه با لبنانی برم .

روزانه هم چادر دانشجویی.

اوکی ممنونم ازت ارکیده جون.

من خودمم لبنانی دارم.خب از چه مدل و رنگ روسری و ساق دست و گیره استفاده میکنی؟

همه رنگی 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓