2777
2789
عنوان

امتحان زبان😬

89 بازدید | 23 پست

میگم دوستان من قرار بود امروز لیسنینگ زبان بگیرن از ما ولی نگرفتن اصلن معلم نبود فردا زنگ اول هنر داریم بیکاریم بنظرتون میگیرن؟😂💔نخوندم آخه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیسیلینگ ک نیاز ب خوندن نداره .حالا بگیرن یا نگیرن فرقی نداره ک😔😂

۵ نمره داره من امیدم به همینه 

اینو نگیرم زبان از ۱۵ نمره بود تجدید میشم خو 

۵ نمره داره من امیدم به همینه اینو نگیرم زبان از ۱۵ نمره بود تجدید میشم خو

خب عیب نداره. راحته لیسیلینگ. من حرفم کلی بود .میگی من هیچی نخوندم خب لیسیلینگ اصن خارج از کتابه .از کتاب نیس ک خونده باشی یا ن فرقی نداره ک عزیزم

خب عیب نداره. راحته لیسیلینگ. من حرفم کلی بود .میگی من هیچی نخوندم خب لیسیلینگ اصن خارج از کتابه .از ...

ولی نوشتنی داره جدیدا 😂💔

منم املام خرابب

خب عیب نداره. راحته لیسیلینگ. من حرفم کلی بود .میگی من هیچی نخوندم خب لیسیلینگ اصن خارج از کتابه .از ...

معلم علوم منو با ۹ و ۷۵ انداخت اکثر کلاس تجدید بودن حتا ۱ هم داشتیم 🥲😂گفتم ۲۵ صدم نمیدی خانم گفت تجدیدی دیگه

اها واسه نوشتنش😂😂عب نداره ب املا زیاد گیر نمیدن بعدم توی لیسیلینگ بیشتر صحیح و غلط و چار گزینه ایی ...

این لامصب غلط املایی کم میکنه نمره

معلم علوم منو با ۹ و ۷۵ انداخت اکثر کلاس تجدید بودن حتا ۱ هم داشتیم 🥲😂گفتم ۲۵ صدم نمیدی خانم گفت ت ...

ترم اول اصن تجدید نداره .ترم دوم زیر ۱۰شی میوفتی .بعدم درس بخون خب دختر😂😂

ترم اول اصن تجدید نداره .ترم دوم زیر ۱۰شی میوفتی .بعدم درس بخون خب دختر😂😂

خونده بودم 

۵ نمره آزمايش آورده بود باید آزمايش توضیح می‌دادیم 

😐💔از همه جایی کتاب آورده بود