2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 402 پست
یکی میگف بچه م رو تو سینک میشورم و از نظرم بچه م تمیزه به کسی هم ربطی ندارهخب آخه مگه نظر شما باکتری ...

اونکه میگفت خونه برادرمم که باشم برادرم به زنش میگه سینک را خالی کن🤢 یعنی من اگر زنداداشش بودم جا سینک خالی کردن کلا خونه را خالی میکردم و فرار...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی اون تاپیک میگم شوهرم توی مدرسه شاگرد تنبل بوده میگه نه نبوده هوففففففففف😩

🤣🤣🤣

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

این که پدر و مادرا همه ناز هستن انسان های خاص هستن😂

مادرت خواست سرتو ببره بلند شو دستش رو ببوس بگو مرسی که ۹ ماه تو شکمت نگهم داشتی(چه ربطی داره آخه)

پدرت بکشتت هم عیبی نداره منظوری نداره خوبیتو میخواد 

رو حرف پدر و مادرت حرف نزن(اره خودمون رو بدبخت کنیم)

پدر و مادر وجود نداره شما قدرشناسین اونا شما رو به وجود اوردن زندگیت هم نابود کنن عیبی نداره و......

خداروشکر میکنم که تقدس سازی والدین داری از بین میره

پدر و مادر خوب لایق عشق و احترامه همون عشق و احترامی که داده 

پدر و مادر بد هم لایق یه خداحافظی همیشگی😌😌😌😌😌

این که پدر و مادرا همه ناز هستن انسان های خاص هستن😂مادرت خواست سرتو ببره بلند شو دستش رو ببوس بگو م ...

😂

این داستان تو جامعه ام صدق میکنه👏

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بی منطقی زیاد دیدم ولی بعضیا هی پیگیر میشن ریپ میزنن

یکی گیر میده تو زود شوهر کردی یکی دیگه بهم گیر میده دیر شوهر کردی 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اونکه میگفت خونه برادرمم که باشم برادرم به زنش میگه سینک را خالی کن🤢 یعنی من اگر زنداداشش بودم جا س ...

وای اونو یادمه چقدرم بی منطق و بی تربیت بود

من درباره تربیت دوستِ بچم حرص میخوردم که چرا خانوادش درست تربیتش نکردن و زور میگه؛ یه دوستی اومد گفت به مادرش چه ربطی داره، تو به بچت یاد بده زرنگ‌باشه!

خب من بچمو تربیت کنم ولی تربیت اون بچه به نادرش ربطی نداره؟!عجبا

یا تا از اذیتای خانواده شوهر میگی یه عده مدافع خانواده شوهر حمله میکنن.

اونا،همون خواهر شوهرای وزّه ای هستن که زیرزیرکی دخالت میکنن مثل خواهرشوهر خودم.

من تاپیک زدم درباره مشکل خودم از شوهرمم تعریف کردم آدم خوبیه یکی گیر داده بود نه تو دروغ میگی شوهرت خوب نیست شوهرت کتکت میزنه تو تاپیکای قبلت هست😐 حالا تاپیکای قبلم کلا درباره کاشت ناخن و پوست بود

به این نتیجه رسیدم کلا از خوشیام نگم

یکی میگف امروز فمیدم ایرانیا تو دسشویی خودشون با دست میشورن کلی هم استیکر گریه گذاشته بودمیگف دیگه ق ...

یا خدااااا😑😂اینا تو چه دنیایی زندگی میکنن‌ مگه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

همیشه حق با عروسه اگر حتی چشم مادر شوهر و خواهر سوهر و در اورده باشه

ولی من اینجا فقططط خواهرشوهر و حامی خواهرشوهر دیدم حتی به غلط 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکی میگف امروز فمیدم ایرانیا تو دسشویی خودشون با دست میشورن کلی هم استیکر گریه گذاشته بودمیگف دیگه ق ...

کدوم کاربر؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

این که پدر و مادرا همه ناز هستن انسان های خاص هستن😂مادرت خواست سرتو ببره بلند شو دستش رو ببوس بگو م ...

خب آخه خیلی پدرا دختراشونو میکشن چون دختره احتمالا داره به راه چپ هدایت میشه ولی وقتی پدره میکشتش یه راست میره بهشت واقعا فکر میکنی پدر بد بچشو میخواد؟؟؟