2777
2789

اگه بعد دو‌سال  برید خونه پدرتون که شهر دیگه هست  و شوهر خواهرتون هم اونجا زندگی کنه و طوری با حرفاش و رفتارش دختر شش سالتون  اذیت کنه که بچه مریض شه‌ وکهیر عصبی بزنه مثل تاوول و تب کنه ،اخلاق خواهرتون هم طوری باشه که شوهرش تایید کنه وخودش هم مثل شوهرش باشه  و بگه شما دروغ می گید و مادرتون هم شما از خونه بیرون کنه واسه اعتراض به رفتار بدی که با بچه تون شده و بگه داری تهمت میزنی و حسادت می کنی و توهم زدی ،بعدش حتی معذرت خواهی هم نکنه و مرتب پشت سرتون بد گویی کنه که فلانی بهم حسادت می کنه حاضرید بدون معذرت خواهی و دعوت عروسی همون خواهرتون  برید ؟

آیا اگه نرید آدم بد و حسودی هستید یا فقط خواستید بیشتر از این تحقیر نشین و بهتون توهین نشه؟

معلومه که نمیرم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اصلا از نظر من اعصاب خودم و بچه ام واجب تره به دلایل کاری و مرخصی و دوری راه نمیرم ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای یا خدا بزن تو دهنش ..... اخه واقعا چرا رفتی اونجا مگه رفتن داره ترکشون کن

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ینی به غیر از شوهرخواهرت رابطت با خواهرتم خوب نیست؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

مطمئنی ؟

چی گفته که بچه انقدر عکس العمل داشته

چقدرم پرروعه،دوماد سرخونه شده ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،