2777
2789
عنوان

اگه شوهر خواهرتون بچه تون اذیت کنه چی کار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست
میدونم اذیت می‌کرد مادر من یکی از پسرامو خیلی دوست داره اون یکی رو اصلا دفعه اول که دیدم داره فرق می ...

اوایل بهش گفتم ولی بعدش اینقدر اذیت و آزار ها زیاد شد که بچه گریه می کرد ،حتی یه شب خیلی بد دعواش کردن به خاطر کاری که نکرده بود تب کرد و کهیر زد ،منم عصبی شدم واقعا،چون این بچه ها رو خودم تنهایی تو شهر غریب بزرگ کردم از اول هیچ کس کنارم نبود هیچی اندازه آرامش اونا واسه ام مهم نیست و خوشحالیشون ،باز مادر یا پدرم بود می بخشیدم ولی شوهر خواهرم حق نداره تو خونه پدر من با بچه ام بد رفتاری کنه

الهی بمیرم برات غصه نخوری یه وقتبه بچت چی میگفتن ، نه نرو اصلا ترکشون کن

خدا نکنه عزیزم سلامت باشی ،خودم که حس می کنم از قصد این کارها رو کرد که دیگه نرم چون یکی از دخترهای فامیل هم که به خواهرم نزدیکه  بهم قبلا گفته بود که خواهرت دوست نداره و بهت حسادت می کنه و همه‌اش ازت بد میگه مواظب خودت باش ولی من باور نکردم فکر کردم داره دو بهم زنی می کنه ،بعدم چتاش‌ با خواهرم نشون داد فهمیدم راست میگه دوست نداره اصلا من و بچه هام بریم خونه پدرم  یا عروسیش و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط با بچه ام این طور نیست گلم ،حتی جلو بچه ام از خانواده شوهرم بد میگه همه رو مسخره می کنه ،دعوت نک ...

چ مرد بی شعوریه عجیبه ک خواهرت بهش چیزی نمیگه،من دم ب دقیقه بابت کوچکترین رفتارهای شوهرم بهش تذکر میدم حتی تو خیابون تخمه بخوره میگم بدم میاد کار زشتیه...

چ مرد بی شعوریه عجیبه ک خواهرت بهش چیزی نمیگه،من دم ب دقیقه بابت کوچکترین رفتارهای شوهرم بهش تذکر می ...

نه تنها چیزی نمی گفتن به منم گفتن این که گلایه کردی یعنی بی احترامی بهش و ناراحتش کردی ،یه جوری انگار اون حق داره هر حرفی بزنه و هر کاری کنه ولی کسی حق نداره بهش حتی گلایه کنه که آقا ناراحت نشه یه وقت ولی خون دل خوردن بچه من واذیت شدنمون واسشون فاقد اهمیته،خواهرم و مادرم که کلا اعتقادشون اینه ایشون از معصومین هستن و قول و فعلش حجته هر کاری کنه خوبه ،حتی داداشم کتک می‌زد و تحقیرش می کرد با حرفاش  مامانم و آبجیم می گفتن شوخی می کنه باهاش