2777
2789
عنوان

کمک دختر مجرد به خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کمک کنم زورم میگیره واسه خواهرم بفرستن برای همین میگم حداقل خرید خونه باشه به هر حال خودمم تو این ...

خواهرت چند سالشه؟اونم کار کنه خب

عزیزم تو عم اینده داری. شروع کن خریدن طلا یاعم جهیزیه.همینجور الکی خرج لباس و فلان نکنیا

جمع کن و پس انداز مهمه خیلی

یکی دو تومن بده

مابقی رو هر چقد میتونی طلا بخر 

خواهرت چند سالشه؟اونم کار کنه خبعزیزم تو عم اینده داری. شروع کن خریدن طلا یاعم جهیزیه.همینجور الکی خ ...

اتفاقا طلا شروع کردم تیکه تیکه میخرم لباس واینام از این به بعد در حد متعادل میخرم، تا الان دانشجو بودم نمیتونستم پس انداز کنم

خواهرت زیاد خرج میکنه یا لازمشهاگه زیاد خرج میکنه بیخودی، توام برا خونه خیلی زیاد خرج نکن متوسط

خواهرم زرنگه از خانواده میکنه پس انداز میکنه الکی میگه ندارم

منم در حد خرید خونه اونم متوسط چون دلم میسوزه شرایط شون خوب نباشه

اتفاقا طلا شروع کردم تیکه تیکه میخرم لباس واینام از این به بعد در حد متعادل میخرم، تا الان دانشجو بو ...

ببین خواهرانه میگم

زیاد ولخرجی نکن

روزی نیاد حسرت بخوری ک کاش جمع کرده بودم و جلو کسی ک ازدواج میکنی شرمنده شی

اره عالیه.جمع کن. وسایل برقی هم بخر.روز ب روز گرون تر میشه بخر 

خواهرم زرنگه از خانواده میکنه پس انداز میکنه الکی میگه ندارممنم در حد خرید خونه اونم متوسط چون دلم م ...

ای بابا بعضی بچه ها مثل شما بعضی ام مثل خواهرتون

منم دلم میسوزه یه لباسی چیزی بخرم همش میگم فلان قدر شد دلم نمیاد

ببین خواهرانه میگمزیاد ولخرجی نکنروزی نیاد حسرت بخوری ک کاش جمع کرده بودم و جلو کسی ک ازدواج میکنی ش ...

اتفاقا داشتم فکر میکردم ازدواج کنم حتی پول یه حلقه رو ندارم چه برسه به جهیزیه

حتما از امسال حواسمو جمع میکنم ولخرجی نکنم

خودت میدونی گلم 

دوتا خواهرشوهر مجرد دارم که شاغلن خریدای خونه بین خودشونه یعنی هم اونا خیلی کمک میکنن هم حقوق پدرشوهرم که بازنشسته ست استفاده میشه . برنج مرغ گوشت حبوبات خرید فروشگاهی همه باهمن . چون خواهرشوهرم بن فروشگاه داره هرچندماه یکبار خریدارو انجام میده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ای بابا بعضی بچه ها مثل شما بعضی ام مثل خواهرتونمنم دلم میسوزه یه لباسی چیزی بخرم همش میگم فلان قدر ...

خیلی زمونه سختی شده واقعا نمیشه به هیچی رسید ما هم دختر خدا میدونه چقدر خرج ریز و درشت داریم

حقوقم که زیاد نیس در حد۱٠تومنه نمیدونم چقدرشو واسه خونه کنار بزارم

سهم خودت رو اول کنار بذار . بقیه شو واسه خانواده 

من اینکارو میکردم 

موقع ازدواجم پدرم از دنیا رفت ولی پول گذاشته بود برامون مادرم نداد نگه داشت تو حساب خودش 

اگه اون چندرغاز پس اندازم واسه خودم نبود احتمالا ازدواجم هم در کار نبود 

تجربه مو گفتم که سهم خودتو بذار کنار ولی خانواده رو فراموش نکن وظیفه داری به دادشون برسی 

موفق باشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .