2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون قسمت که شهربانو تو کلبه زندانی شد و برگشت ارباب زدش و می خواست بکشتش اصلاً برام قابل درک نبود.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اون قسمت که شهربانو تو کلبه زندانی شد و برگشت ارباب زدش و می خواست بکشتش اصلاً برام قابل درک نبود.

اصلا کلا سریال برای من قابل درک نبود 

مگه میشه یه آدم( فرخ ) صرفا بخاطر بی توجهی که بهش شد ، دست به این همه جنایت بزنه ؟

اصلا کلا سریال برای من قابل درک نبود مگه میشه یه آدم( فرخ ) صرفا بخاطر بی توجهی که بهش شد ، دست به ا ...

آدمی زاد اگر بخواد جنایت کردن و ظلم کردن رو برای خودش توجیه کنه، تا مرز هیتلر شدن میتونه پیش بره.

بیدار کردن دیو درون و تغذیه کردنش کار سختی نیس اما درنهایت این خودتی ک ب حس پوچی میرسی و خودت هم دیگ توانایی تحمل دیو درونت رو نداری و مثل هیتلر خودت رو خلاص میکنی،هیچ جنایتکاری در تاریخ ب آرامش و اطمینان قلبی و اون حس خوبی ک دنبالش بود نرسیده و نمیرسه، تازه الان قانون و پلیس و ... هم هست و اجازه نمیدن ی آدم تا هر حدی ک دلش میخواد تجاوز و جنایت کنه.

خفاش شب، عبدالمالک ریگی،صدام، و هزارون هزارش بالاخره ی جا از پا درومدن.

خشم و رنج خودت رو بپذیر و خودت رو مورد عشق و لطف و توجه و نوازش خودت قرار بده،فقط اینجوری ازنیاز ب محبت دیگران یا جنایت نسبت ب دیگران بی نیاز میشی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊