2777
2789
اولین تاپیکیه ذهنمو مشغول کرده

من ی تاپیک دیگه ذهنمو مشغول کرده بود

یه خانمه بود می‌گفت شوهرم هیچوقت بهم پول نمیده سالی یکبار برا تولدم کادو میخره نگرانم فردا تولدمه نمیدونم چی میخاد بهم بده 

ماهم کلی گفتیم اشکال ندارع همین ک تولدت یادش بوده خیلی خوبه و فلان 

گفت آخه میدونی شوهرم چیزای الکی کادو میده مثلا پارسال بهم طی شارژی هدیه داد

من کلا خفه شدم خیلی دلم میخاد بدونم امسال چی براش گرفت😂😅

من اولِ تاپیکشو ک خوندم درک نکردم ک ادم اصن چرا باید یه همچین پیامی بخاد بده ب فامیلانقد سریع اعتماد ...

شاید زیرابی رفته اینجا روش نشده بگه

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تعطیل شد؟!

البته به سری ها تازه میان میبینن و‌شروع میکنن به چیزهای منفی و فحشای تاپیک رو به فنا میدن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اتفاقا منم همین حسو دارم.

اره واسه همینه که اینقدر ترسیده اگه راست بگه خو میاد نشونش میده این احتمالا با پسر چت کرده اشتباهش پیام داده

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

امسال هم جاروشارژی

نه همون پارسالی از همینا ک جارو میشن و سطل هم دارن گرفته بود 

همین کنجکاوم کرده بود

ی تاپیک هم بود بخاطرش دو سه روز صبح ظهر شب میومدم بلکه ادامه ش ببینم الان موضوعش یادم نمیاد 🤣

نه همون پارسالی از همینا ک جارو میشن و سطل هم دارن گرفته بود همین کنجکاوم کرده بودی تاپیک هم بود بخا ...

😂😂 من واسه اون تاپیک خیلی کنجکاو شدم همسرش زنشو کتک زده بود شیشه مصرف میکرد شوهره دخترشو داده بود ب خانوم همسایه و خودش تا عصر هیچ خبری ازش نبود 

گفت که خودش معرفی کرده،گفت فلانی ام،چون درخواست خودم قبول نکردید با فیک اومدمایشون کلا خیلی درگیرن خ ...

والا ۶ساله عروس خانوادس مگه یکماهه نامزده که کنجکاو میشه درمورد شوهر وخانوادش چی میخوان بگن ؟؟؟؟؟؟ومورد بعداینکه باخواهرشوهرش قهره سراینکه شوهرش برده بود رسونده بود محل کارش فتنه کرده بود ولی جواب شوهرش رو میده؟؟؟؟؟جواب اینارو بگیرم حله

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔