2777
2789
😂😂 من واسه اون تاپیک خیلی کنجکاو شدم همسرش زنشو کتک زده بود شیشه مصرف میکرد شوهره دخترشو داده بود ...

من اونو دیدم خانمه رفته بود بیمارستان به خانواده ش خبر داده بود اومده بودن دنبالش تا شب اومده بودن دنبال بچه

بعد خانمه می‌گفت بچه رو با کریر بچه خودم بهشون دادم فردا صبحش پدربزرگ بچه کریرو با یه دسته گل آورد بهم پس داد و دختر و نوه شون  برداشتن رفتن شهر خودشون.

خیلی خوشحال شدم من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ۶ساله عروس خانوادس مگه یکماهه نامزده که کنجکاو میشه درمورد شوهر وخانوادش چی میخوان بگن ؟؟؟؟؟؟وم ...

بنظرم دنبال یه بهونس برای اینکه جدا بشه،کنجکاویش که الکی بوده ولی چون دنبال بهونه بوده میخواسته بدوته داماد اون خانواده چی میدونه که این نمیدونه،کلا اسی فرد عجیبیه،پشت همه هست،غیر همسرش

والا ۶ساله عروس خانوادس مگه یکماهه نامزده که کنجکاو میشه درمورد شوهر وخانوادش چی میخوان بگن ؟؟؟؟؟؟وم ...

ببین چون ندیدید همچین موردایی براتون عجیبه

همسرم با خانوادش چند سال مشکل داشت ودرکیری های مالی،بعد اونا جالبه میخواستن بین مارو شکراب کنن،مثلا چندبار پیش اومد دامادشون گفت هنوز اینا نمیشناسی داستان زیاد دارن،یا مثلا خواهرشوهرام بین حرقاشون میخواستن بهم بفهمونن قبلا همسرم یکی میخواسته،فکر میکردن بهم نگفته،

یا خیلی ازین چرت وپرتا ،حالا منکه باخبر بودم وهمسرمو همهجدرم قبول دارم،ولی ممکن بود کسی دیگه کنجکاو بشه

چقدر یسریا که دشمن شاد بودن از اطرافیان وفامیلاشون سعی میکردن سر صحبت باز کنن وبدگویی درباره خانوادش،ولی هیچ وقت اجازه اینکارم ندادم،چون کلا بنظرم بقیه تو اینجور مواقع سو استفاده میکنن تا عقده ها خودشون خالی کنن

ببین چون ندیدید همچین موردایی براتون عجیبههمسرم با خانوادش چند سال مشکل داشت ودرکیری های مالی،بعد او ...

چی بگم عزیزم ،اینکه گفتین دنباله بهونس دیگه وقتی بارداره چه بهونه ای خودش گفته دیدم خوبه اقدام کردم

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
چی بگم عزیزم ،اینکه گفتین دنباله بهونس دیگه وقتی بارداره چه بهونه ای خودش گفته دیدم خوبه اقدام کردم

تایمیک اخرش ببین که ۱۳دی گذاشته،که دایم خانوادم حرف از دعواها قبلی میندازن،گفتم خب جداشم،چکار کنم،وفلان،کلا خانوادگی عجیبن،از همون داستان برادرش گرفته تا حرف وحدیثا خانوادش،ننیدونم این وسط بارداریش واسه چی بوده

تایمیک اخرش ببین که ۱۳دی گذاشته،که دایم خانوادم حرف از دعواها قبلی میندازن،گفتم خب جداشم،چکار کنم،وف ...

آره واقعا عجیبن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
گفت که خودش معرفی کرده،گفت فلانی ام،چون درخواست خودم قبول نکردید با فیک اومدمایشون کلا خیلی درگیرن خ ...

اگه واقعا از شوهرش آتویی داشت باید قبل ازدواجشون میگفتن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.