2777
2789
عنوان

انقدر درباره ی کنکور فکر میکنم که مغزم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست
معلمی هم حرفه هس هنر هس عشق هسمردم نمیدونم چی فکر میکنن واقعا تو درس ریختن اونا نمیدونن

آره خب حتی خیلی ها کارهای هنری رو هم ترجیح میدن برن دانشگاه درس بخونن واسش تا دوره ببینن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

قبولی تو تجربی سخت تره اکثر تجربی ها قبلا که نیاز نبود امتحان نهایی بدی کنکور انسانی دادن قبول شدن

چی بگم والا البته شهر به شهر هم فرق میکنه بعضی شهر ها خیلی سخت گیرن مثلا تو شهر ما بالای ۹۵۰۰ همه دبیری قبول شدن یعنی رتبه های زیر ۵۰۰ بخوای حساب کنی ولی بعضی شهر ها هم تراز کمتر میخوان

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا انشاءالله که امسال بشه چون پدرم رو از دست دادم و وضعیت مالیمون از خیلی خوب شده متوسط رو به پای ...

مطمئن باش که برای تو خیلی کمک کننده هست قبولیت 

اولاش خیلی خوبه بعد که عادت میکنی ب حقوقش خرجات میره بالا بیشتر خرید میکنی بعد یهو میبینی کفاف نمیده

وگرنه که زندگی از قبل خیلی بهتر میشه

طراحی لباس و زیورالات، نقاشی، کامیپوتر و..

اینا هیچ جا پولی ب درد نمیخورن مخصوصا تو کشور مل

انگار یادتون رفته کجا هستیم

اخه نقاشی ب چ دردی میخوره 

وقتی پولی توس نیس مشتری نیس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
مطمئن باش که برای تو خیلی کمک کننده هست قبولیت اولاش خیلی خوبه بعد که عادت میکنی ب حقوقش خرجات میره ...

بله دقیقا درست میگین من نمیدونم چرا همه تو نی نی سایت معلمی رو میکوبن تو واقعیت همه میخوان معلم شن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
اینا هیچ جا پولی ب درد نمیخورن مخصوصا تو کشور ملانگار یادتون رفته کجا هستیماخه نقاشی ب چ دردی میخوره ...

نقاشی پول توش نیس؟ 😑😂

گلم ی زمانی هنر توش پول نبود الان جزو حرفه های بشدت پول شازه مخصوصا اگه سبک متفاوت و تازه باشه. 

خاله ی خودم سنتی کار میکنه انقدر مشتری داره چ رپی بوم ک تابلو ک دیوار خونه یا محل کار. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

طراحی لباس و زیورالات، نقاشی، کامیپوتر و..

چی میگید واقعا😅

یه پزشک هفت سال تمام با کلی دروس سنگین و شیفت و شب بیداری و دوران رزیدنتی باید سر و کله بزنه تا تازه پزشک عمومی بشه، بعد بیاد تو این دوران به شدت سخت و سنگین که خیلی ها کم میارن و حتی مورد خودکشی زیاد داریم طراحی لباس و نقاشی یاد بگیره؟😂 یا یه مهندس که باید در به در دنبال پروژه و از دفتر این استاد به کارگاه اون دانشگاه باشه

صرفا برای اینکه شما بهش نگید تک بعدی😂 خنده داره واقعا این حرف... اگه قرار بود به این تئوری های مسخره شما عمل بشه هیچ وقت امثال پرفسور سمیعی و مریم میرزاخانی و پرفسور حسابی رو نداشتیم... چون کسانی هستن که فقط و فقط رو کارشون تمرکز کردن

یا لابد اینا ادم های تک بعدی و ناموفقی محسوب میشن از دید شما چون حرفه ای جز کار خودشون بلد نبودن 😂 از کجا میارید این حرفارو

متخصص های این رشته های طراحی دوخت و نقاشی و رشته های هنری که کل عمرشون رو گذاشتن روی این کارا اند خم یه کوچن بعد بقیه ه مبرن سمت این حوزه... شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی نمیدونی اوضاع هنر تو ایران چطوره

چی میگید واقعا😅یه پزشک هفت سال تمام با کلی دروس سنگین و شیفت و شب بیداری و دوران رزیدنتی باید سر و ...

یا از پزشکی سر درنمیاری یا فک میکنی نمیشه، مگه پزشکا فول تایم درس میخونن یا شیفتن؟ تایم ازاد هم دارن، یا مهندسا باید همزملن با تحصیل اینده نگیری کنن ی بیزینسی مرتبط با شغلشون داشته باشن. همون مریم میرزاخانی هم طراحی و موسیقی هم کار میکرده،تو ی ویدئویی که همسرش گذاشته بود. 

من کلی اطرافم پزشک و مهندس هست ک همزمان با تحصیل کار کردن! از کارکزدن تو مطب دکتر تا برنامه نویسی و طراحی واسه مزونو و معلم زبان. 

ادم های موفق هیچکدومشون تک بعدی نیستن عزیزم. چون این ی ضعفه، درسته هدف اصلی باید تک باشه ولی بالاخره ادم باید فن بلد باشه ک وقتی تو سختی افتاد کم نیاره. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.