2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 122 پست

کلا همه چی طبع سرد ممنوع.

پودر سبوس برنج هم تو غذا هات بریزی طبعشون گرم میکنه مثلا سالاد ک طبعش سرده روش پودر سبوس برنج بریزی طبعش گرم میشه یا تو ماست بریزی روی برنجی ک داره دم میکشه بریزی طبعش گرم میشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی یو آی تعیین جنسیت مگه داریم؟آی وی اف هم ۱۰۰خرجشه با تعیین جنسیت بدون اون تقریبا ۷۰تا۸۰

بله با ای یو ای هم میشه ای وی اف فک نکنم صدتومن باشه چون دکترک میرفتم شنیدم ۳۰حالانهایت گفتم ۴۰ تا۵۰ شده

خوب شما میگی یکی یه تاپیک بزنید بگید کیا رفتن دکتر و قرار شد بچه شون همون جنسیتی که دوست داشتن بشه و ...

الان اینهمه گفتن میشه فقط یقه منو چسبیدی

بعدشم خودمون عقل داریم بریم دکتر متوجه میشیم که میگن روش 100 در100 پی جی دی و ای وی اف هست

کسی هم به حرف تنها یک نفر نمیره اینهمه هزینه دارو و آمپول بده

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
بله با ای یو ای هم میشه ای وی اف فک نکنم صدتومن باشه چون دکترک میرفتم شنیدم ۳۰حالانهایت گفتم ۴۰ تا۵۰ ...

یه روشی رو میگفتن که اگه مشکل ژنتیکی داشته باشن با این روش از ناهنجاری جنین میشه جلوگیری کرد همین ای وی افه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله با ای یو ای هم میشه ای وی اف فک نکنم صدتومن باشه چون دکترک میرفتم شنیدم ۳۰حالانهایت گفتم ۴۰ تا۵۰ ...

عزیزهمین هفته قبل تو سونوگرافی با۳تا خانم آی وی افی صحبت کردم ما تهران هم نیستیم شهرستان هر۳ تا گفتن ۱۰۰تومن خرج شده تا وقتی آزمایش مثبت شده

😕اتفاقا تو از همه بیسواد تری اگه سواد داشتی میدونستی ادب واحترام چندبخشه الانم برو ادب واحترام رو ب ...

بله بله راست میگید 

حواسم‌نبود اینجا جای خاله خان باجی هایی هست که از خدا خدا ترن حتی یه چیز ساده رو  نمیدونن که  نمیشه تو حکمت و خواست خدا دخالت کرد دیگه چه توقعیه  از علوم پیشرفته ی زیست شناسی و ژنتیک سر در بیارن

ببخشید میگفتم تا روز قبل زایمان هم میشه جنسیت بچه رو عوض کرد نه چندش بودم نه بیسواد