2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 122 پست
والااینجایه دکتری هست هرکی رفته پسر زاییده منم می‌خوام برم باتوکل بخدا یکم میترسم بازدختر بشه

در نهایت همه چی دست خداست

دعای معراج زیاد بخون و از خالقت بخواه ی پسر سالم و صالح بهت بده

انشاالله ک ب آرزوت میرسی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بخدا از ۱۲ماه سال ۴ماه ۴ماه قهریم ب ماه نمیکشه دوباره قهریمزنیکه دست خودش نیستبه همه گفته کاری ب سرش ...

شوهرت تک پسره؟ ولش کن محل نده فقط به شوهرت اهمیت بده، انشالله یا سر عقل بیاد یا به درک واصل شه راحت شیک🤣🤣🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صدرصدخودم رفتم با دکتر صحبت کردمسه ماه قبل دارو و آمپول میدنیکی از اشناهامونم رفت همونجا و همین ...

خوب شما میگی یکی 

یه تاپیک بزنید بگید کیا رفتن دکتر و قرار شد بچه شون 

همون جنسیتی که دوست داشتن بشه ولی نشد بعد تعداد ادم ها رو مقایسه کنید 

شما این جور میگی با اطمینان به حرف شما میرن دکتر خدا خواست میشه نخواست نمیشه بعدا میرن یقه دکتر بدبخت رو میگیرن که چرا بچه ام فلان جنسی که میخواستم نشد 

فکر کنم فقط یه راه وجود داره که بشه صد درصد بچه همون چیزی که میخوای بشه که نه با امپوله نه با دارو  یعنی امپول و دارو یه بخشی از راه هست و هزینه و دردسر زیادی هم داره 

این دمنوش رو چجوری درست میکردی ؟ قبل باشگاه یا بعد باشگاه ؟ برای لاغری تاثیر داره؟

قبل باشگاه یه فنجون بعدباشگاه دو فنجون اب، یه قاشق زنجبیل یه قاشق زیره یه قاشق دارچین بزار بجوشه بعد از صافی رد کن بخور من تلخ میخوردم شما خاستی یه تیکه کوچولو نبات بزن من درماه با باشگاه واین دمنوش، ۱۳ کیلو کم کردم البته الان ک ازدواج. کردم وبارداری وزایمان بار تپل شدم

اره من واسه لاغری میخوردم نگو تخمدونام فعال کرده بود یعنی سنو چکاب ک دادم قبل بارداری دکترم بهم گفت فعالن واحتمال چندقلویی بالا داری البته ناگفته نماند ارثیم هست دوقلویی ب خانوادمون 

باور کردی ؟بجای تاپیک‌زدن و خوندن چرت و پرتهای بی سوادهای اینجا دوتا سرچ کن‌ببین جنسیت بچه کی مشخص م ...

😕اتفاقا تو از همه بیسواد تری اگه سواد داشتی میدونستی ادب واحترام چندبخشه الانم برو ادب واحترام رو بخش بخش کن تکرار کن تا یادبگیری

ای وی اف ک فک کنم ۴۰تا۵۰ میلیون ولی ای یو ای شاید ده تومن

اره منم همینوشنیدم ایشالله ماه دیگه میرم دکتر آزمایش وایناببینم چی میشه 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده