2777
2789
عنوان

رلم پزشکم ته معرفته ب خدا

543 بازدید | 54 پست

جدای از پزشک بودنش اون چیزی ک منو تو رابطه نگه داشته گذشت داشتنش بوده

من بارها بی محلی کردم بارها حرفای بدی بهش زدم گفتم شما پزشکا فلانید فلانید یعنی هر کی این حرفا رو ب من میزد در جا کات میکردم ولی اون هیچی نگفت سکوت کرد معذرت خواهی کرد گفت هر چی تو بگی حق با توعه....

تو بخش اومد سمتم اخم کردم رفتم بهش محل ندادم جوری ک انگار بغضش ترکیده باشه گفت چرا بهم محل نمیدی🥲🥲

بچه ها اینم بگم ظاهرش خوبه دست رو هر دختری بزاره رد نمیشه ولی با من مونده منی ک خودم قبول دارم اخلاق ندارم واقعا....

اگه هی ازش میگم ب خاطر پزشک بودنش نیست

شاید اون اول پزشک بودنش تو اینکه سمتش جذب بشم تاثیر داشت ولی الآن میبینم ته معرفته ب خدا....

کافیه بگم حالم خوب نیس گرفته ام فلانم ب خدا تا خنده نیاره رو لبم ول کن نیس

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

قدرشو بدون‌عزیزم…

پایدار💙

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه نفر دیگه پیدا شد با رل پزشکش 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بخدا پزشکا موجودات خارق العاده ای نیستن هی میگین پزشک همینه بگین رل هم ما میایم تاپیکتون

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

خواستگار منم پزشکه ماهه ماه 😍جذاب مهربون وووش

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️