2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 122 پست
فرقشون چیه؟

ای وی اف بعد کلی امپول از زن تخمک کشی میکنن با اسپرم مرد لقاح میدن وجنین سالمو منتقل میکنن ولی ای یو ای فقط اسپرمو توازمایشگاه پسرو دختر و تفکیک میکنن بعد همونو انتقال میدن البته توی ای یو ای امکان خطا وجود داره ولی ای وی اف امکان خطا اصلا وجود نداره واما ممکنه کسی ۵۰میلیون خرج کنه ای وی اف  کنه و اصلا باردارنشه و این یعنی ۵۰میلیون ریخته تو جوب آب رفته اگر بازم خواست انجام بده باید۵۰میلیون دیگه خرج کنه

استارتر بسپار بخدا

خدا نخواد حتی pgd هم کنی انتقالت نمیگیره

من phd جنسیت هم رفتم پسر تشکیل شد انتقال دادم ولی نگرفت

رژیم و همه گرمیجات

و کاسنی و انالیز اسپرم و جوش شیرین و‌کیسه یخ و لحظه تخمک گذاری و قرص فلوکونازول و شربت زعفران و اناناس و انبه وقلیایی و قهوه و ارگاسم و نذر اسم محمد و سفر به کربلا و همه و همه رو انجام دادم تحت بهترین دکتر تغدیه هم بودم 

وقتی خدا نخواد نمیشع

هرکی میگه فلفل خوردم پسر شد

دارچین خوردم پسر شد ، پسر تو سرنوشتش بوده ربطی به کاری که کرده نداره، خیلیا رو میشناسم صبحشون با دوغ ترش شب میکنن چندتا پسر دارن، تو تاپیک پسردارشدن طرف با واریکوسل شوهرش پسردار شد اما اونی که کلاسa شوهرش ۸۰ بود دختر

از خدا بخواه عطا میکنه انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینهمه گفتن میشه فقط یقه منو چسبیدیبعدشم خودمون عقل داریم بریم دکتر متوجه میشیم که میگن روش 100 ...

من یقه شما رو نچسبیدم گفتید صد درصد گفتم صد درصدی  وجود نداره اولا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته دوما با امثال این حرفهای من و شما فکر میکنن فلان اتفاق  قصور پزشکیه و میرن کادر درمان رو میزنن و....

خودتون خوندید تو اخبار دیگه تا سر بریدن دکتر بینوا هم پیش رفتن این مردم همه چیز دان و باسواد و عاقل ما 

من یقه شما رو نچسبیدم گفتید صد درصد گفتم صد درصدی وجود نداره اولا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته دو ...

دیگه اون از شعور و درک پایینشونه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
تو چرا دعوات شد؟ما قهریم طفعلا

الکی اومد دعوا راه انداخت بچم داشت بهونه میگرفت و الکی گریه میکرد تازه بیدار شده بود

ما اتاقمون بودیم مادرشوهر بدون هبچ اجازه وارد شد اتاق

یهو مادرشوهر پرید وسط که چرا ساکتش نمیکنی و چرا میزاری گریه میکنه با لحن  طلبکار وعصبی 

انگار من بچه داری بلد نیستم و مادر بی مسئولیتم

منم گفتم میدونم چرا گریه میکنه اونم هی گوه میخورد گفتم بش چرا وقتی چیزی نمیدونی میای اینطوری حرف میزنی اونم میگه  وای چطور روت میشه اینطور  روت میشه اینطور جواب میدی احترام حالت نیس و برو طلاق بگیر و هزارتا حرف منم جوابش دادم ولی کثافط رفته به همه فامیل ماجرا رو بنفع خودش توضیح داد

نه درست میگیولی میتونی مودبانه تر عنوان کنی

بخدا مودبانه گفتم 

حرفی که منطقی نباشه چرت و پرته حتی اگه خود من بگم 

کسی هم که ندونه جنسیت بچه از کدوم والد  هست و چه زمانی  تعیین میشه احتمالا سوادش در حد زیر دیپلمه چون تو زیست دبیرستان همه ی این ها رو توضیح داده 

عزیزهمین هفته قبل تو سونوگرافی با۳تا خانم آی وی افی صحبت کردم ما تهران هم نیستیم شهرستان هر۳ تا گفتن ...

وای پس الان گرون شده من باردارنمیشدم ای وی اف رایگان شد برام البته تعیین جنسیت نمیکنن فقط جنین انتقال میدن دیگه ازیکی دخترمیشه یکی پسر مال من پسرشد

الکی اومد دعوا راه انداخت بچم داشت بهونه میگرفت و الکی گریه میکرد تازه بیدار شده بودما اتاقمون بودیم ...

بدرک برات مهم نباشه

فعلا سکوت کن دیگ نحلش نده اصلاااا

هیچ بزرگتری احترام نداره مگر اینکه خودش احترام خودشو حفظ کنههه

استارتر بسپار بخداخدا نخواد حتی pgd هم کنی انتقالت نمیگیرهمن phd جنسیت هم رفتم پسر تشکیل شد انتقال د ...

دقیقا منو شوهرم همچی میخوریم سردی گرمیی اتفاقا تابستونا بیشتر سردی هم میخوریم بچم پسر شد

فقط iui

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خواهشا با دلیل منطقی و محکم بچه‌دار بشید، دو روز دیگه به بچه میخوای بگی چون خواهرات خواستن به دنیا اوردمت؟ یا اگر دخترات بگن دیگه داداش نمیخوایم میخوای چکار کنی؟ مگه خواست بچه‌های دیگه تعیین کننده بچه‌دار شدن نشدن شماست

دیگه اون از شعور و درک پایینشونه

خواهر گل من چندتا خبر خوندید مبنی بر برخورد و خشونت و قتل کادر درمان 

و خودکشیشون به خاطر فشار کار و رفتار بد مردم 

همه مال همین کشوریم هم وطن و همشهری و همسایه 

اطلاعات ناقصی که داریم رو بازگو میکنیم و باعث به وجود اومدن تفکرات غلط درباره ی بعضی چیزها میشیم