2777
2789
فقط اونایی ک میگن تو خونه ببینه عادت کنه مگه کجا قراره دیگه ببینه ؟بچه بیشترین زمانش رو تو خونه است ...

محدودیت بدترین روشه تربیته 

اینایی که گفتی بیشتر بخاطر سخت گیری خانواده هاست که افتادن به این حال روز 

باید از همون کودکی روی طرز فکرشون کار کنیم و چیزای مثبت تو ذهن شون ایجاد کنیم نه اینکه از ذهن شون یه زندان بسازیم

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هدف تاپیک شما درسته ولی طرز فکر و بیان تون غلط و به جای رعایت پوشش باید می نوشتید تربیت درست و رفع کنجکاوی کودک نه چیز دیگه ای 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من از،کسی مجازی ناراحت نمیشم گفتم ک بچم ندارم تازه عروسم ولی،دیدم حرفی ک زدین نتیچه عکس داده خاستم ب ...

عزیزم معلومه که شما ام راست میگی 

فقط خاستم ناراحت نشده باشی من قصد توهین به کسیو ندارم

من از،کسی مجازی ناراحت نمیشم گفتم ک بچم ندارم تازه عروسم ولی،دیدم حرفی ک زدین نتیچه عکس داده خاستم ب ...

نباید از دو طرف بوم افتاد نه خیلی سخت نه خیلی ازاد یه پوشش معمول .به نظرم بیشتر این چیزی که جلب توجه میکنه سر وصداس مثلا اگه یه پسری مادرش رو بالباس زیر هم دید اون خانم نباید جیغ بزنه این بیشتر باعث کنجکاوی میشه

محدودیت بدترین روشه تربیته اینایی که گفتی بیشتر بخاطر سخت گیری خانواده هاست که افتادن به این حال روز ...

ربطی به محدودیت نداره پوشش توی خونه در هنگامی که زن و شوهر بچه ندارن با زمانی که بچه دارن کاملا متفاوت باید باشه 

قرار نیست ذهنشون رو محدود کنیم اما قرار هم نیست پیش از موعد ذهنشون رو آزاد بذاریم.

فقط اونی ک نوشته پسر ۵ سالم جلوش پوشیده تر شدم

😂😂😂😂 اقا اگ اینطوریه مباید شیر داد بهشون دیگ 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من خودم روانشناسی خوندممثلا شورتک های کوتاه یا تاپی ک کل سینه بیرونه اینا مجاز نیسدر حد شلوارک تا زا ...

اگ اینطوریه شیر نباید داد بهشون دیگ

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ربطی به محدودیت نداره پوشش توی خونه در هنگامی که زن و شوهر بچه ندارن با زمانی که بچه دارن کاملا متفا ...

پس الان داری میگی تو خونه خودمون حتی حق آزادی نداریم ؟؟؟ والا اینی که تو داری میگی محدودیت هم نیست حتی یه جور استبداده دیگه

نتیجه تربیت شما میشه همون مردای مریض تو جامعه که حتی با مانتو و شال دنبال زنا هستن 

به جای اینکه دنبال پوشش طرف باشین به فکر تربیت ذهنی بچه باشین که دو فردای دیگه تو جامعه میره عین ندید بدیدا نباشه