مریض شده کرونا گرفته البته از اول مریضیش هروقت رفتم حموم بردمش چون پیش هیچکس نمیمونه خوابم ندارع مجبور میشدم با خودم ببرمش الان میگن خوب نیست ببریش حموم منم ب کدوم احتیاج دارم موهام چرب شده😖
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب بالاخره ۱ ساعت که میخوابه تو اون ۱ ساعت برو حموم.
چند سالشه؟
به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
چه میدونم میگن بدتر میشه تب داره اما خیلی کم چون بهش تب بر میدم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
خب بالاخره ۱ ساعت که میخوابه تو اون ۱ ساعت برو حموم.چند سالشه؟
ن نمیخوابه مریضه همش دوس داره بغلش کنم تو بغلم میخوابه بزارمش سر جاش بیدار میشه
اصلا بهم امون نمیده نمیدونید چجوریه این مریضی نابودش کرده همش غر میزنه گریه میکنه میخواد پیش خودم باشه خوابم نداره اصلااااا