2777
2789
عنوان

طرف میگه من ب کسایی ک ماشین ایرانی دارن میگم گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 191 پست

ما هم به اینجور آدما میگیم گشنه تازه به دوران رسیده😉

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من گدا پرومکسم تازه 💪

من بجز گدا به کسی نمیگم گدا

ولی با توجه به تاپیک آخر ایشون به کسی که ۶۰ رو بنویسه شست میگم بچه برو مشقت رو بنویس 😅

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه وقتی نونوای اون۶۰ میلیون درامد داره و بقیه نانواها در حد۱۰ ۱۵ دیگه باقی نطراتش رو نباید خوند

البته شاید من در جریان حقوق نانوا نیستم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من بجز گدا به کسی نمیگم گداولی با توجه به تاپیک آخر ایشون به کسی که ۶۰ رو بنویسه شست میگم بچه برو مش ...

وای احسنت

همونجا که گفت ممکنه موقعیت بهتری نصیبم نشه و کامنت بعدی گفت ۲۰ سالمه چند تا از رگای قلبم همزمان گرفت 

.

طرف هیچ تلاشی برای پیشرفت و درآمد داشتن نکرده میخواد از نردبون مردم بره بالا بدون هیچ شناخت و علاقه ای تازه بعدشم میخواد منت بزاره سر پسره که قیافه نداشتی شغلتم کلاس نداشت دیگه حالا من قبولت کردم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دیگه وقتی نونوای اون۶۰ میلیون درامد داره و بقیه نانواها در حد۱۰ ۱۵ دیگه باقی نطراتش رو نباید خوندالب ...

نانوا اگر مغازه خودش باشه درآمدش خوبه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
طرف هیچ تلاشی برای پیشرفت و درآمد داشتن نکرده میخواد از نردبون مردم بره بالا بدون هیچ شناخت و علاقه ...

دقیقا...

همینا اسم دخترارو خراب میکنن

مگه بابات بهت نون نمیده اخه که ۲۰ سالگی واسه ماهی ۴۰ تومن پسر مردم شوهر کنی اونم وقتی حرفیم باهاش نزدی

.

والا بقران آخه یکی نیست بگه نوکیسه همون پرایدم یه جوون باید دهنش سرویس شه تا بتونه بخره واااای ینی د ...

ول کن بابا طرف خودش گاریم نداره زر مفت میزنه بگو تو لاستیک ماشینم نمیتونی بخری گداگشنه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱